Så mye ser vi på YouTube hver dag
(Bilde: Shutterstock/ Bloomua)

Så mye ser vi på YouTube hver dag

YouTube har nå kunngjort nye tall – og de er ganske ekstreme.

Annonsør­innhold
Les hele saken »

Googles videotjeneste YouTube har kanskje sine irritasjonsmomenter, men det hindrer ikke tjenesten i å være ekstremt populær, og fremdeles peker pilene bare oppover. På den offisielle YouTube-bloggen har de nå kunngjort noen nye tall som er ganske heftig lesning.

Den nye milepælen som YouTube nådde i fjor er nemlig at det konsumeres over én milliard timer med innhold på tjenesten hver dag.

Populært på mobil

I et forsøk på å illustrere hvor mye dette er skriver tjenesten at det ville ta over 100 000 år å se én milliard timer med video om du skulle gjort det alene. 

Av de mange timene med YouTube-innhold som nå konsumeres hver dag er det svært mye som spilles av på mobile enheter.
Av de mange timene med YouTube-innhold som nå konsumeres hver dag er det svært mye som spilles av på mobile enheter. Foto: Shutterstock

Som YouTube skriver på sine statistikksider kommer mer enn halvparten av alle visningene på YouTube fra mobile enheter, og med tanke på den nye milepælen betyr dette at det konsumeres svært mye innhold fra tjenesten på de mindre skjermene.

Den Google-eide videotjenesten har godt over én milliard brukere, og stadig flere tjener også gode penger på tjenesten. Ifølge statistikken steg antallet YouTube-kanaler som tjener et sekssifret dollarbeløp med 50 prosent i 2016 sammenlignet med året før.

YouTube har plagsomme reklamer man ikke kan hoppe over: Det blir det snart slutt på »

Norges beste mobilabonnement

Sommer 2019

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Sponz 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

GE Mobil Leve 6 GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen