SSD-ene har hatt et solid prisfall det siste året. (Bilde: Jørgen Elton Nilsen, Hardware.no)

Så mye har SSD-ene rast i pris

Vi har sjekket de femten mest populære modellene.

SSD-er, de strømgjerrige, lydløse og ekstremt raske lagringsenhetene, er en fristelse for mange. Problemet har vært at helt siden de slo an på forbrukermarkedet for noen år siden, har de vært veldig dyre per gigabyte.

I begynnelsen måtte du ut med mangfoldige tusenlapper for noen få gigabyte, men heldigvis har det blitt bedre med tiden. Faktisk har prisfallet vært dramatisk det siste året, og du kan i dag få en god SSD på 120 GB til under 700 kroner, og en på 240 GB til en drøy tusenlapp.

Femten modeller er sjekket

Prisfallet ser ikke ut til å stoppe med det første. Målinger Hardware.no har gjort viser at prisene nesten har blitt halvert bare det siste året. Nærmere bestemt har de falt med 45 prosent.

Vi har sjekket de femten mest populære modellene blant leserne våre, i Prisguide. Tjenesten holder ikke bare oversikt på hvor du til enhver tid finner et produkt til lavest mulig pris, men også hva produktet har kostet over tid.

Med unntak av de modellene som er lansert etter sommeren, har vi sammenlignet dagens priser på de femten mest populære modellene mot hva de kostet for ett år siden. For modellene som er yngre enn ett år har vi sett på prisen ved lanseringstidspunktet.

Bli med til neste side, for å se prisfallet på de mest populære SSD-ene »

Norges beste mobilabonnement

August 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Chili Medium 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen