(Bilde: Pebble Technology)

Så mange har bestilt smartklokka Pebble

Suksesshistorien fortsetter for det lure armbåndsuret.

Historien om smartklokka Pebble er nesten selve definisjonen på suksess. Prosjektet ble først lansert på folkefinansieringsstedet Kickstarter, hvor bakmennene opprinnelig ba om 100 000 dollar. Summen endte til slutt på svimlende 10 millioner dollar, og nå letter Pebble Technology på sløret om flere tall.

Ifølge The Verge mottok skaperne 85 000 bestillinger i løpet av Kickstarter-kampanjen, og har fått 190 000 i tiden etterpå. Dette betyr at hele 275 000 har bestilt smartklokka til dags dato, og flere er nå ventet ettersom produktet lanseres hos blant andre Best Buy.

Million nedlastinger

Visa ender ikke der. Pebble Technology oppgir også at antall nedlastinger av apper til klokka har passert én million. Utviklerverktøyene her er fremdeles i en testfase, men Pebble-gutta lover at det snart skal bli ferdig.

Med sitt elektroniske blekk og apper kan Pebble kobles til Android-telefoner og iPhone over Bluetooth. Armbåndsuret vibrerer når du mottar e-post, SMS eller en oppringning, mens andre apper lar klokka styre musikken på telefonen din eller fungere som en mini-PC til sykling og løping.

Se hva vi mente om ei annen smartklokke:
I'm Watch kjører Android »

(Kilde: The Verge)

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen