Den ekstreme tykkelsen gjør angivelig Ring ekstremt vond å ha på.
Teknofil
Den ekstreme tykkelsen gjør angivelig Ring ekstremt vond å ha på. (Bilde: Logbar)

Så elendig kan et Kickstarter-prosjekt bli

Fra genialt konsept til hårreisende produkt.

Annonsør­innhold
Les hele saken »

Kickstarter har blitt en enorm hit siden de først åpnet nettsidene sine i 2009. Folkefinansieringsnettstedet lar hvem som helst presentere ideene sine for verden, i håp om at de får inn nok penger for at ideene deres kan bli virkelighet.

I flere tilfeller har nettstedet ført til at kjempepopulære produkter har blitt skapt, som smartklokken Pebble eller Oculus Rift. I andre tilfeller har de finansierte prosjektene endt opp med å bli katastrofale. Kickstarter-prosjektet Ring havner definitivt i den siste kategorien, skal vi tro anmelderen hos Snazzy Labs.

Ekstrem hype

Ring ble først delt på Kickstarter i April 2014, og ble omtalt på store nettsteder som TimeTechCrunch og Mashable som en liten smakebit på framtiden. Bare se så genialt produktet ser ut i presentasjonsvideoen: 

Illsinte brukere

I løpet av de siste ukene har de første brukerne som støttet prosjektet mottatt sine eksemplarer. I Kickstarter-prosjektets kommentarfelt er det over 800 kommentarer i skrivende stund, hvor de aller fleste brukerne hater sin nye ring. Kritikkenen strekker seg fra «verdens verste produkt» til «en vits» og «bortkastede penger». 

Brukerne på Kickstarter er ikke nådige.
Brukerne på Kickstarter er ikke nådige.Foto: Skjermdump/Kickstarter

Blant de mest høylytte klagerne er anmelderen hos Snazzy Labs, som bare har vondt å mene om Ring. I tillegg til å være ekstremt ubehagelig å ha på, gjør den omtrent ingenting av hva presentasjonen deres viste, forteller anmelderen. Men la oss ikke forklare mer, bare se den hysteriske anmeldelsen under: 

La dette være en advarsel til alle som støtter Kickstarter prosjekter i blinde. Ikke støtt et prosjekt hvis produktet trolig er for godt til å være sant! 

Dette er ikke den eneste floppen: 
Se ti av de verste Kickstarter-prosjektene »

(Kilde: Kickstarter)

Norges beste mobilabonnement

Sommer 2019

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Sponz 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

GE Mobil Leve 6 GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen