Så dyr blir Asus' råtass-skjerm i Norge

4K-oppløsning og 31 tommer blir ikke billig.

I går viste Asus for første gang frem en skikkelig saftig PC-skjerm, under navnet PQ321. Den måler hele 31,5 tommer i diagonalen, og byr på 4K-oppløsningen 3840 x 2160 piksler.

Men den bli absolutt ikke billig. På e-post har Asus nå bekreftet den norske prisen til Hardware.no: 30 000 norske kroner må du ut med.

Høy pikseltetthet

Med en så høy oppløsning over drøye 30 tommer, blir pikseltettheten stor nok til at du neppe vil skimte hvert bildepunkt med det blotte øye på normal avstand. Skjermen tar trolig i bruk et IPS-panel, og IGZO-teknologi for å få klemt inn den høye oppløsningen.

Den støtter 10-bit RGB, noe som er ideelt for grafikere og andre som setter høyere krav til fargegjengivelse. Innsynsvinkelen er på 176 grader, den har høydejustering, lysstyrken er oppgitt til 350 nits og responstiden skal være på hele 8 ms. Du kan lese mer om PQ321 i vår lanseringsartikkel.

Skjermen vil også få en tvillingbror på 39 tommer, og den skal vises frem under den store Computex-messen i Taiwan denne uken. Der vi har to mann på plass som vil kikke nærmere på beistet.  

Lurer du på hva 4K egentlig er?
Du har sikkert hørt navnet, vi forklarer deg »

 

 

(Bilde: Asus)
(Bilde: Asus)
(Bilde: Asus)
(Bilde: Asus)

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen