Så bra er Windows Phone-appene

Så bra er Windows Phone-appene

Her er de essensielle appene til Windows Phone.

Flere tror at Microsofts Windows Phone kan ta opp kampen med Apple iOS og Google Android, og at det er disse tre mobilplattformene det vil stå mellom de neste årene. Hvis det skal skje må Microsoft klare å tilby et rikt utvalg av apper og spill,.

Nå som vi har trålet gjennom hele Marketplace på jakt etter godbiter kan vi bekrefte at de er godt på vei, og at du både finner unike apper og mange kjente programmer fra andre smartmobilplattformer. Vi har tidligere laget lister over essensielle apper til Android og iPhone, og nå er den tilsvarende listen for Windows Phone klar.

Kategorier:

Har du forslag til flere essensielle Windows Phone-apper som bør være med på listen? Kommenter i forumet eller skriv omtale på AppLista.no.

Her er noen smakebiter:

Twitter

Twitter-appen er minst like bra på Windows Phone som på de andre plattformene, i alle fall hvis du har vent deg til Windows-grensesnittet. Følg personer av interesse, og del det du har på hjertet med alle som følger deg eller interesserer seg for samme #tema. Gleek (14 kroner) er for øvrig et meget godt alternativ hvis du er en "twittrer".

Kjør debatt på Twitter (gratis)

Facebook

Facebook er en tjeneste som nesten "alle" har, og da er det også kjekt å ha tilgang til tjenesten via mobilen. Windows Phone-versjonen av Facebook er laget av Microsoft, og er derfor ganske annerledes fra Android- og iPhone-versjonene, men den gjør samme nytte.

Snok etter sladder på Facebook (gratis)

SE ALLE APPENE I KATEGORIEN "SOSIALE MEDIER" HER

Plants vs. Zombies

Zombier går til angrep på huset ditt, og alt du har å forsvare deg med er planter. Det høres kanskje ikke veldig spennende ut, men Plants vs. Zombies er ett av de spillene du må prøve selv for å skjønne greia. Veldig avhengighetsskapende.

Plant morderplanter i Plants vs. Zombies (35 kroner/prøv gratis)

Wordfeud

Vi kommer ikke unna den norske app-suksessen Wordfeud på Windows Phone heller. Spill Scrabble-kopien mot venner eller ukjente, på tvers av mobilplattformene.

Maltrakter motparten i Wordfeud (21 kroner/gratis prøveversjon)

SE ALLE DE ESSENSIELLE WINDOWS PHONE-SPILLENE HER

IMDb

Internet Movie Database (IMDb) er et strålende oppslagsverk for deg som ser mye film eller følger med på amerikanske TV-serier. Sjekk vurderinger, omtaler, rollelister, filmbiografier og mye mer direkte fra mobilen. Lag dine egne lister over filmer og serier du har lyst til å se eller favorittfilmer.

Finn en ny serie å se på via IMDb (gratis)

SoundHound

SoundHound gjenkjenner sanger og viser deg artist, låtnavn og tekst. Veldig praktisk hvis du hører en kul låt på radioen eller på TV. Du kan også søke manuelt, eller synge eller nynne en melodi. Shazam gjør samme nytten, men SoundHound er et lite hakk bedre på Windows Phone.

Finn ut hvilken låt du har på hjernen med SoundHound (gratis)

SE ALLE DE ANBEFALTE UNDERHOLDNINGSAPPENE HER

Evernote

Dette er den mest populære notatappen til mobil. Du har tilgang til de samme notatene uansett om du logger deg på Evernote via PC, mobil eller nettbrett.

Skriv ned gjøremålene dine i Evernote (gratis)

Translator

Bing Translator fra Microsoft oversetter ord og setninger til en rekke språk, både muntlig, skriftlig og ved å ta bilde av tekst.

Bli språkmektig med Translator (gratis)

HER ER DE BESTE NYTTEAPPENE TIL WINDOWS PHONE

Aftenposten

Schibsted har laget flere flotte nyhetsapper til Windows Phone, og den mest relevante for folk flest er nok Aftenposten. Her får du en god oversikt over nyhetene, inndelt i forskjellige kategorier.

Les dagens nyheter med Aftenposten-appen (gratis)

Baconit

Nettsamfunnet Reddit deler lenker som sirkulerer på Internett og stemmer over hvilke som fortjener oppmerksomhet. Med appen Baconit får du enkel tilgang til alt Reddit-innholdet.

Bli en "redditor" med Baconit (gratis)

SE RESTEN AV DE ANBEFALTE NYHETS- OG MEDIEAPPENE HER

TripAdvisor

Via TripAdvisor får du hint og tips til reisen. Les anmeldelser av hoteller, restauranter og attraksjoner der du skal reise på ferie. Finn noe spennende i nærheten av der du er via geolokasjon.

Nyt ferien med TripAdvisor (gratis)

Sleep Bug

Hvis du ligger og teller sauer i senga kveld etter kveld kan det kanskje være lettere å kalle på Ole Lukkøye med appen Sleep Bug. Hør lyder fra 11 forskjellige settinger som får deg til å slappe av og gjespe.

Sov godt med Sleep Bug (gratis)

SE FLERE APPER I KATEGORIEN "DIVERSE" HER

Har du en iPhone eller Android-mobil?

Norges beste mobilabonnement

Desember 2018

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Komplett MedioFlex+ 6GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen