Ryktes om iPhone OS 4.0 neste uke

Onsdag om en uke vil Apple avsløre noe nytt, og på ny surrer ryktene om at det gjelder den såkalte iSlate – eller iTablet. Skal vi tro Intomobile er dette bare visvas, igjen, og at det er mer sannsynlig at det er snakk om en 10-tommers MacBook som blir lansert. Men sammen med ryktene om iSlate/iTablet – ”en slags håndholdt PC med touchfunksjonalitet” – kommer også ryktene om et nytt operativsystem til iPhone 3G- og 3GS. Versjon 4.0.
Ifølge BoyGeniusReport (som riktignok er litt av en ryktespreder, men som tidligere har vist å ha troverdige kilder i Apple), vil det nye OS-et by på et par betydelige forbedringer:
- Multitouch i hele OS-et. Ettersom iTablet etter sigende vil kjøre det samme eller et lignende OS, virker dette troverdig, ifølge BoyGeniusReport.
- ”Et par nye måter” å kjøre applikasjoner i bakgrunnen (multitasking)
- Endringer i brukergrensesnitt og grafikk som vil gjøre navigering rundt i OS-et smidigere og mer effektivt.
- iPhone OS 4.0 vil bare fungere på iPhone 3G- og 3GS, men disse modellene vil få et fortrinn i smarttelefonmarkedet fordi de blir mer som en ”fullverdig computer”.
- Det siste ryktet er noe mer vagt, ifølge BoyGeniusReport, men det går på at det kommer en ny syncfunksjonalitet for kalender- og kontakter-applikasjonene.
Dette er altså bare rykter, men kanskje får vi svar på om det er hold i dem onsdag 27. januar.

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen