Rykter om Tungsten X

De siste årene har vi stort sett fått høre om Palms produkter flere måneder før de faktisk blir offisielt lanserte. Nå ser det ut som det har vært atter en ny lekkasje fra håndholdtgiganten. Denne gang er det snakk om to nye modeller, hittil kjent som Tungsten X og Zire 22.

Modellen som går under navnet Tungsten X skal være utstyrt med Wi-Fi. Dette blir i så fall den andre Tungsten-modellen som kan bruke trådløse nettverk, etter at Tungsten C ble lansert med teknologien i 2003

Om man skal tro de ryktede spesifikasjonene, vil Tungsten X faktisk være dårligere utstyrt enn den nåværende toppmodellen i serien - T5. Den innebygde XScale-prosessoren vil kjøre på 312 MHz, og enheten skal kun ha 128 MB innebygd minne.


Dette kan være det første bildet av Palms neste Tungsten

Ellers fortelles det at Tungsten X skal støtte utvidelseskort av typen SDIO, slik Palms andre modeller gjør. Skjermen vil ha en oppløsning på 320 x 480 piksler. Man spekulerer også i om Palm har utstyrt modellen med kamera og stemmeopptak, men det regnes som mer usikkert.

Lekkasjen stammer fra en nettbutikk som har ført opp Tungsten-modellen i prislistene sine. Da til en pris på $299, dvs en norsk pris på rundt 3000 kr. Tidspunktet sammenfaller bra med at Palm har lansert en ny Tungsten hver oktober.

En annen modell som har dukket opp i prislistene, er Zire 22. Dette skal være en oppgradering av Zire 21, som nå skal få fargeskjerm og får økt det interne minnet fra 8 MB til 32 MB. Utsalgsprisen skal i følge prislistene forbli på $99 - rundt 1000 kr i Norge.

(Kilder: Mobil, PalmInfoCenter, The Register)

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen