Rykter om nye Windows-mobiler

Det har den siste tiden versert rykter om at mobilprodusenten HTC har en rekke nye smarttelefoner med Windows Mobile som operativsystem i ermet. Nå har det lekket ut bilder som forsterker ryktene.

I følge nettstedet Pocketpt.net, skal HTC snart lansere en modell ved navn Oxygen (bildet). Denne telefonen skal ha en skjerm med oppløsning på 176 x 220 punkter og en fargedybde på 65 000 farger.

Videre skal Oxygen også ha et kamera, nærmere bestemt med 1,3 megapikslers oppløsning. Bildet viser at Oxygen ikke har noe kamera på forsiden, noe som minsker sjansene for at telefonen har støtte for 3G.

Oxygen skal ha 64 MB internminne. Stemmer ryktene, vil du også ha mulighet til å utvide minnet ved hjelp av miniSD-minnekort.

Ny versjon av Qtek 8500
I følge Mobil.se, sier ryktene også at HTC har en ny variant av kamskjellsmodellen Qtek 8500 på vei. Den nye varianten skal ha kodenavnet Vera.

Telefonen vil etter sigende ha omtrent de samme spesifikasjonene som Qtek 8500, bortsett fra at den vil ha støtte for HSDPA, eller super-3G som det også kalles. Her i Norge tilbyr ikke operatørene HSDPA foreløpig. Qtek 8500 kan skilte med blant annet 1,3 megapikslers kamera og støtte for minnekort. Mer om Qtek 8500 kan du lese i saken "Kamskjell fra Qtek".

Innebygget GPS
HTC ryktes også å ha én HSDPA-telefon til på lager, nemlig en ved navn Trinity. Det finnes ikke mye informasjon om denne modellen, bortsett fra at den skal ha PDA-liknende funksjoner, samt ha innebygget GPS.

Blant ryktene har også en modell ved navn Excalibur dukket opp. Excalibur skal være ha fullt qwerty-tastatur, og henvender seg antakelig mest mot PDA-brukere.

Det siste ryktet går ut på en telefon som har fått navnet Muse. Det finnes foreløpig ingen annen informasjon enn at telefonen skal være en harddiskmobil med 4 GB minne.

Ryktene sier ingen ting om hvilke modeller som kan være aktuelle for det norske markedet, og når vi eventuelt kan vente å se de i butikkhyllene.

(Kilder: Mobil.se, Pocketpt.net)

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen