Rykter om nye HTC-modeller

Blant modellene som kommer er både en 3G-versjon av S710 og en UMPC (ultramobil PC) som kjører både Vindows Vista og Windows Mobile 6.0, skriver mobil.se

Volans
Kodenavnet på 3G-varianten av S710 er ”Volans”. I likhet med S710 har den både knappesats og fremtrekkbart qwerty-tastatur. I tillegg har den altså støtte for 3G med hastighet helt opp til 3,6 Mbit/s (HSDPA). 

Shangri-la
Det er like vel modellen med kodenavn ”Shangri-La” (kalles også X9500) som vekker størst oppmerksomhet. Denne modellen minner om X7500, men har et fremtrekkbart tastatur i stedet for det løse tastaturet vi finner på X7500 (Advantage). 

Sedna
Den tredje modellen Mobil.se omtaler er en PDA-lignende modell med 3 megapiksler kamera. Denne kalles ”Sedna”, og har støtte for HSDPA opp til 7,2 Mbit/s. Telefonen skal ha plass på baksiden for enten et ekstra stort batteri, eller en kredittkortleser. 

Nike
Modellen med kodenavn ”Nike” (P5500) er en slidemobil med vanlige mobiltaster og trykkfølsom skjerm. Dette er en 3G-mobil med HSDPA (3,6 Mbit/s). 

Polaris
Den siste modellen som omtales er ”Polaris”. Dette skal være en oppgradert variant av GPS-mobilen P3300 – nå med VGA-skjerm.

Bilder og skisser av disse modellene finner du på mobil.se.

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen