Rykter om Google-mobil

Rykter om Google-mobil

Google-mobilen Switch, for det sier ryktene at den skal hete, er kanskje eller kanskje ikke under utvikling.

Sikkert er det i hvert fall at Google har gitt ryktene ny næring gjennom en stillingsannonse hvor selskapet avslører at de jobber med et prosjekt som handler om trådløs kommunikasjon. I den forbindelse etterlyses en ny kollega med teknisk kompetanse, skriver det danske nettstedet Comon med henvisning til Itavisen.

Ganske sikkert kanskje

Like sikkert er det at noen rykter sier Google samarbeider med Samsung, mens andre vil ha det til at samarbeidet pågår med HTC.

Men i hvert fall er det ganske sikkert kanskje sånn at dersom ryktene baserer seg på antakelser med røtter i virkeligheten, så skal Switch være en knappeløs mobiltelefon med trykkfølsom skjerm.

For å underbygge hvor sterkt man tror på dette, ledsages påstanden av et bilde som noen mener bekrefter det presumptive faktum.

Intet minne

Ifølge Engadget.com kommer Google-mobilen med innebygd GPS som i nært samarbeid med Google Maps kan fortelle deg hvor du og tingene rundt deg befinner seg i forhold til hverandre.

Vel så besnærende er det at en anonym kilde forteller til samme nettsted at telefonen dessuten er praktisk talt ribbet for minne. All data antas å bli formidlet i sanntid over nettet, og tar vi ikke mye feil (skjønt nettopp det er det mulig vi gjør) vil det hele være knyttet til brukerkontoen din hos Google.

Har du forresten lyst til å søke på jobben, så finner du stillingsannonsen her.

Norges beste mobilabonnement

Sommer 2018

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Komplett MedioFlex+ 6GB


Jeg bruker mye data:

Chili Fri Data


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen