Rykter om 7-tommers multimediamonster

Annonsør­innhold
Les hele saken »
Archos 704-WiFi har en stor, trykkfølsom skjerm
Archos 704-WiFi har en stor, trykkfølsom skjerm

Archos har laget en rekke multimediaspillere som kan vise både video og spille musikken din. Vi har tidligere testet to slike spillere, nemlig Archos 504 med 160 GB og Archos 604 med Wi-Fi.

Nå viser det seg at en ny multimediaspiller fra Archos er på vei, og den er kanskje råere enn noensinne. Navnet er 704 Wifi. Det tilsier at dette blir nok en mediespiller fra Archos med wi-fi, som gjør det mulig å surfe på trådløse nettverk eller bruke enheten som en nettverksharddisk.

En skikkelig gigantspiller
En skikkelig gigantspiller

Ifølge ryktene skal nykommeren ha en skjerm på hele syv tommer. I testene av Archos 504 og 604-WiFi var vi imponerte over oversikten på skjermene, og disse var på 4,3 tommer. Hvis nykommeren virkelig har syv tommer skjerm, kan den nok få en varm velkomst fra de filmglade.

704-WiFis skjerm er også trykkfølsom. Nykommeren skal ha to harddisker, men harddiskplassen er foreløpig ukjent. Det kan også tenkes at den har en innebygget TV-tuner, slik at det også fungerer som en bærbar TV.

Ryktene sier ingenting om når vi får se nykommeren i butikkene, eller hva prisen lander på. Men med tanke på at 604 WiFi koster 4000 kroner og 504 koster 5200 kroner, er det ingen grunn til å tro at et nytt flaggskipsprodukt vil bli særlig billig.

Norges beste mobilabonnement

Sommer 2018

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Komplett MedioFlex+ 6GB


Jeg bruker mye data:

Chili Fri Data


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen