Rykter om 3G-Treo

Treo 650 (øverst) og mysteriemodellen 700p

I følge det nettstedet Treonauts var det en ansatt i analytikerselskapet Carls & Co. som forleden avslørte både det ene og det andre om Palms kommende produkter.

Den ansatte skal ha avslørt at Palm har enda en Treo-modell på vei, i tillegg til den kommende modellen Treo 700w, som er Palms første modell med Windows Mobile som operativsystem.

Den nye mystiske modellen skal hete Treo 700p, og beskrives av flere nettsteder som arvtakeren til Treo 650. I følge ryktene skal 700p ha Palm OS som operativsystem, noe som bør berolige alle de som var bekymret for at Treo 650 var den siste Treo-modellen med Palm OS som operativsystem.

Det foreligger foreløpig ingen fullstendige spesifikasjoner for den antatte 700p. Det ryktes imidlertid at modellen vil ha støtte for blåtann og EV-DO. Sistnevnte kan sees som amerikanernes svar på GPRS og EDGE, og tilbyr hastigheter på opp til 2,4 Mbps.

Da Treo 650 kom på markedet for et drøyt år siden, kunne den skilte med blant annet blåtann, infrarød og støtte for minnekort av typen SD. Modellens skjerm hadde en oppløsning på 320 x 230 bildepunkter og kunne vise 65 000 farger. Treo 650 ble forøvrig nettop kåret til USAs beste håndholdte enhet av Strategy Analytics.

Slankere design
700ps vil være den klart slankeste Treo-modellen vi har sett til nå. Formene skal være mykere og mer like formene til 700w. 700p skal i tillegg ha en innebygget antenne, i motsetning til 700w og andre Treo-modeller.

I følge Treonauts skal det lages en versjon av 700p for GSM-nettet, med støtte for 3G. Hvis dette skulle stemme, er det ikke helt umulig at vi kan komme til å få se 700p her i Europa. Treo 700p skal i følge ryktene komme i salg i USA innen mai neste år. Det er foreløpig ikke kommet noen spådommer om prisen til den nye p-modellen

(Kilder: Mobil, Treonauts, Everything treo, Mobile Pipeline)

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen