Slik ser dagens LG G3 ut. Den er på vei ut i butikkene straks, men ryktebørsen har allerede hoppet til neste generasjon.
Slik ser dagens LG G3 ut. Den er på vei ut i butikkene straks, men ryktebørsen har allerede hoppet til neste generasjon. (Bilde: Finn Jarle Kvalheim, Amobil.no)

Rykter om to nye toppmodeller fra LG

LG Liger kan få egenutviklet systembrikke.

Hvis kjæledyrene dine inkluderer en hannløve og en hunntiger er du kun en Barry White-plate unna dette dyret; en liger.
Hvis kjæledyrene dine inkluderer en hannløve og en hunntiger er du kun en Barry White-plate unna dette dyret; en liger.Foto: yykkaa/Shutterstock.com

Det er kun kort tid siden LG lanserte G3, toppmodellen som er på vei inn i markedet i disse dager. Ryktebørsen fortsetter likevel ufortrødent videre, og phonearena.com melder nå om både en oppgradert G3-modell, og en litt mer spesiell sak som går under navnet LG Liger.

Hvis kodenavnet stemmer, er telefonen kalt opp etter en blanding mellom løve og tiger, uten at det er sikkert hva man eventuelt kan lese ut av det. Liger skal ifølge ryktene bli den første telefonen med LGs egen systembrikke, kjent som Odin.

Brikken har vært en snakkis en stund, men har foreløpig til gode å dukke opp i ferdige produkter. Det ble spekulert i om den ville dukke opp i både G2, og nå nylig, G3. Foreløpig har LG holdt seg til de velkjente Snapdragon-brikkene fra Qualcomm.

Les sniktitten av LG G3 »

LG G3 Prime kan være på vei

Foreløpig sier ryktene fint lite ut over dette om hva slags telefon Liger kan komme til å bli. Det eneste mer håndfaste som kan være verdt å merke seg, er modellnavnet LG-F490L.

Dette navnet passer ikke spesielt godt inn i dagens utvalg, men samtidig sier nye rykter at en oppdatert utgave av G3 vil dukke opp når Qualcomms Snapdragon 805-brikke begynner å bli klar. Dersom ryktene stemmer vil den få modellnavnet LG-F460L. Derfor spekuleres det i at Liger også vil bli en kraftig toppmodell.

Ny serie, eller oppfølgermobil?

Det er usikkert om Liger blir en helt ny modell, eller om det er kodenavnet på neste generasjon i en serie LG allerede har. Nettstedet phonearena.com spekulerer i om det kan være oppfølgeren til dagens G Flex, eller en ny brettmobil i Vu-serien som foreløpig bærer kattenavnet. LG har selv bekreftet at G Flex 2 kommer i løpet av andre halvår i år.

Vu-serien har ikke kommet til Norge, enn så lenge, men den fleksible G Flex selges her på berget. Det varierer litt hvilke telefoner LG tar til Norge, så det er helt i det blå om vi får se noe til Liger her på berget. Ryktene i seg selv bør naturligvis også tas med rimelig store klyper salt, all den stund den ikke har herjet ryktebørsen særlig lenge, og opplysningene foreløpig er svært lite detaljerte.

Les testen av LGs forrige toppmodell, G2 »

(Kilde: phonearena.com)

Norges beste mobilabonnement

Sommer 2019

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Sponz 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

GE Mobil Leve 6 GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen