Rykte: To nye mobiler fra Sony Ericsson

To nye Sony Ericsson-telefoner har i dag dukket opp på forskjellige mobilnettsteder og SE-blogger. Den ene er en variant av Xperia X10, mens den andre kan bli den første Sony Ericsson-telefonen med operativsystemet Windows Phone 7.

Vi har tidligere hørt rykter om at mobilprodusenten jobber med en X10 i medium størrelse. Denne går nå under arbeidsnavnet "Shakira" , og skal altså være en mellomting mellom Sony Ericsson Xperia X10 og X10 Mini både størrelsesmessig og designmessig. Vi vet dessverre lite om funksjonene foreløpig, men det er naturlig å tro at den også funksjonsmessig vil ligne X10 og X10 Mini.

Det endelige navnet vil sannsynligvis bli X8, ifølge Slashphone, og blir etter alt å dømme offisielt lansert på mobilmessen CommunicAsia 2010 i løpet av de nærmeste dagene. Flere bilder av X8 kan du se på se-nse.com.

Business-mobil med Windows Phone 7
Det andre ryktet som svirrer dreier seg om Sony Ericsson "Julie". Dette skal være en mobil med 4-tommers skjerm, multitouch, 1 GHz prosessor, fullt tastatur (QWERTY), og støtte for Xbox Live-løsningen til Microsoft.

Noe særlig mer vites ikke om "Julie", men Softpedia tror den vil være på størrelse med Sony Ericsson X10.

LG og Samsung har offentliggjort planer om å satse på Windows Phone 7 OS, men ikke Sony Ericsson. Disse ryktene kan tyde på at den japansk-svenske mobilprodusenten likevel er mer interessert i det nye operativsystemet enn de så langt har gitt uttrykk for.

SE OGSÅ: Nye videoer av Windows Phone 7

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen