RYKTE: Nytt nettbrett fra Samsung

Samsung satser tungt på nettbrett, og nå florerer det av rykter om et nytt produkt fra selskapet. Ifølge ryktene vil det komme et 10-tommers nettbrett på størrelse med iPad, med det klingende navnet Gloria.

Av alle alle ting skal nettbrettet kjøre Windows 7. Det betyr at du får et fullblods operativsystem som kan kjøre de samme programmene som du kjører på datamaskinen. Samsung skal ha tilpasset menysystemet slik at det skal egne seg bedre for berøringsskjerm.

Selskapets andre nettbrett, Galaxy Tab, kjører som kjent mobileoperativsystemet Android og er bare halvparten så stort med sin 7 tommers skjerm.

Utskyvbart tastatur
Gloria skal i følge ryktene ha et eget tastatur som kan skyves ut under enheten. Dette er et interessant alternativ til de virtuelle tastaturene som alle andre bruker. Hva dette vil gjøre med enhetens størrelse og vekt er ikke greit å se, men det skal bli spennende.

BIldet ovenfor er en skisse fra det franske nettstedet Blogeee som skal vise hvordan nettbrettet vil bli seende ut.

Om Gloria kommer, når det kommer og hva det kommer til å koste vet vi foreløpig ingenting om. Et godt tips er å følge med på CES (Consumer Electronics Show) i Las Vegas i januar eller Mobile World Congress som går av stabelen i februar.

Vil du kjøpe nettbrett nå?
Les vår duell mellom Galaxy Tab, iPad og Folio 100

 

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen