Rykte: Billig-Iphone kommer mandag

Rykte: Billig-Iphone kommer mandag

Ryktene om en nye Iphone-modeller svirrer nesten konstant, og denne gangen er det ifølge Apple Insider like om hjørnet for en billigere Iphone som virkelig skal få fart i salget.

Det er Financial Times som hevder å ha snakket med folk som kjenner til initiativet og som tror en billig-Iphone kan bli vist fram allerede på Apples World Wide Developers Conference (WWDC) som begynner i San Francisco på mandag. 

Også Iphone 3.0
Den nye billigmodellen skal komme med tredje versjon av Iphones operativsystem, som også er forventet å lanseres på konferansen neste uke som en gratis oppgradering til eksisterende Iphone-kunder.

Det har tidligere vært snakk om en 4GB-modell eller en modell uten 3G til utvalgte markeder. I tillegg venter folk i spenning på nye avanserte modeller

Usikre spådommer

Morgan Stanley-analytiker Kathryn Huberty sier til Finincial Times at det er enten snakk om et priskutt på 50 eller 100 dollar, og viser til en undersøkelse som som antyder at salget vil kunne øke med 50 prosent ved en prisreduksjon på 50 dollar og 100 prosent ved en reduksjon på 100 dollar.

Huberty har likevel ikke alltid truffet blink med sine spådommer tidligere. Hun bommet blant annet både i sine spådommer av salgstall og Appples inntekter. I tillegg spådde hun i fjor at Apple-akjsen ville gå ned, selv om den virker å klare seg flott i forhold til andre i PC-bransjen.


Norges beste mobilabonnement

Desember 2018

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Komplett MedioFlex+ 6GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen