RYKTE: WSJ: – Ny Nintendo Switch neste år
Rykte
(Foto: Anders Brattensborg Smedsrud, Tek.no)

WSJ: – Ny Nintendo Switch neste år

Men hva som blir nytt er ikke sikkert.

Nintendos Switch har så langt solgt over all forventning for selskapet, men Nintendo ønsker selvsagt å selge enda flere, enda raskere. Ifølge Wall Street Journal vurderer de nå å gi hybridkonsollen en større oppdatering så tidlig som neste sommer.

Ingen detaljer

Nøyaktig hva som skal oppgraderes er ikke kjent, men flere bransjefolk og teknologijournalister virker å ha blinket seg ut skjermen som en mulig oppgraderingskandidat. Dagens skjerm har nemlig ikke verdens beste sortnivå, og mange hadde nok ønsket seg en enda større skjerm. Før vi folder hendene og ber om en skikkelig OLED-skjerm bør vi imidlertid tenke på at disse er dyre, og at Nintendo i motsetning til Sony og Microsoft ønsker å tjene penger for hver solgte konsoll. Det er derfor tvilsomt at dette skjer, selv om det helt klart kunne gitt Switch bedre batteritid i mange spill.

Nå koster det penger å spille på nett med Switch:
Blar du opp får du disse klassikerne på kjøpet »

Blant andre mindre ting Nintendo kan tenkes å fikse i en ny Switch-modell er den innfelte støtten som lar konsollen stå for egen maskin. Denne er kjent for å holde dårlig kvalitet og være enkel å ødelegge. Det kan for øvrig tenkes Nintendo vil benytte sjansen til å forbedre batteritiden til konsollen eller gjøre den lettere. 

Kjent for å endre design

Super Mario Odyssey er et av de bestselgende spillene til Switch. Foto: Anders Brattensborg Smedsrud, Tek.no

Nintendo er ikke ukjente for å justere på konsollene sine. Både den håndholdte DS- og 3DS-serien har fått en rekke revisjoner. Hvert nye design har enten gitt konsollene bedre batteritid eller større og bedre skjermer i tillegg til nytt utseende.

Nintendo forventer å selge 20 millioner Switch-konsoller innen mars 2019. For å fortsette å selge konsoller kan en revidert Switch være en god idé, og sommeren neste år vil det faktisk allerede ha gått to og et halvt år siden lanseringen her i Norge. 

Mens vi venter på en eventuell redesign kan vi glede oss over at det både finnes, og planlegges, en rekke gode spill til Switch. Spill som selvsagt vil være kompatible med den nye modellen.

Vi har prøvd Super Smash Bros. Ultimate:
Er velkjent kaotisk »

(Kilde: The Wall Street Journal)

Norges beste mobilabonnement

Sommer 2019

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Sponz 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

GE Mobil Leve 6 GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen