Surface Pro 3
Rykte
Surface Pro 3 (Bilde: Espen Irwing Swang, Tek.no)

– Vifteløs Surface 4 Pro er rett rundt hjørnet

Kilde mener Microsoft ikke venter til Windows 10 med hybrid-lanseringen.

Annonsør­innhold
Les hele saken »

Ikke før har Microsofts hybridmaskin Surface 3, den nedstrippede versjonen av Surface 3 Pro, ankommet butikkene før ryktene begynner å svirre rundt den fjerde Pro-maskinen.

Nå skal nemlig Slashgear, gjennom en anonym kilde, ha det til at Surface 4 Pro annonseres på et stort arrangement allerede inneværende måned. Slashgears kilde forteller null og niks om ventet lansering, men om vi blar oss bakover i kalenderen ser vi at den forrige Microsoft-hybriden av samme kaliber, Surface 3 Pro, ble annonsert i mai i fjor og lansert noen uker senere. 

Slashgear melder at kilden har vist seg å være til å stole på ved tidligere anledninger.

Kommer uten Windows 10

Det var på forhånd ventet at Microsoft ville drøye lanseringen av Surface 4 Pro inntil Windows 10 var klart, noe som nok ikke er realistisk om selskapet satser på en juni-lansering. Til tross for at Microsoft virkelig har fått dampen opp i utviklingen av sitt neste store operativsystem – og virker å være i rute til sommerlanseringen — som ifølge en løsmunnet AMD-sjef vil finne sted i juli.

Selv om det ser ut til at hybriden vil sendes ut av fabrikken uten Windows 10 – som uansett kan installeres helt gratis i etterkant – er det ventet at Surface 4 Pro vil få en rekke spennende oppdateringer, da spesielt med tanke på utforming og maskinvare.

Blir helt lydløs

Ryktene skal ha det til at Surface 4 Pro vil få et vifteløst design og et mindre batteri. Det ventes likevel at batteritiden vil bli omtrent som den vi målte i foreløperen, Surface 3 Pro, på grunn av de mer energieffektive prosessorene som vil sitte i nykomlingen fra Intels Core I «Broadwell»-serie. 

Skjermen er som på forgjengeren ventet å være på 12 tommer med oppløsningen 2160 x 1440 punkter. Surface 4 Pro skal ifølge ryktene være bakoverkompatibel med forgjengerens «Type Cover», men en ny docking-løsning og «Surface-pen» er sannsynlig. 

Sett opp et prisvarsel i Prisguide her. Da får du beskjed når Surface Pro 4 kan bestilles. 

Vi har selvsagt prøvd Windows 10 betaene:
Vi likte det fra første øyeblikk (Del 1) »
Ny nettleser og bedre apper bare forsterket inntryket (Del 2) »

(Kilde: Slashgear via Sweclockers)

Norges beste mobilabonnement

Sommer 2019

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Sponz 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

GE Mobil Leve 6 GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen