Galaxy S4 har en skjerm som omtales som skarp, men Galaxy S5 skal få vesentlig større forholdstall mellom oppløsning og størrelse.
Rykte
Galaxy S4 har en skjerm som omtales som skarp, men Galaxy S5 skal få vesentlig større forholdstall mellom oppløsning og størrelse. (Bilde: Finn Jarle Kvalheim, Mobilen.no)

– Superskjermene er i masseproduksjon

Ifølge en ny rapport er koreanerne i full sving med å produsere Galaxy S5-skjermene.

Annonsør­innhold
Les hele saken »

Samsung har lenge vært blant de fremste på skjermfronten, og selger høyoppløste skjermer til en rekke smarttelefonprodusenter. Nå hevder en ny rapport fra koreanske Digital Daily News at Samsung har begynt å produsere de tidligere omtalte quad HD-skjermene som angivelig skal implementeres i kommende Galaxy S5.

Med quad HD menes en oppløsning på 2560 x 1440 piksler fordelt på en skjermstørrelse på 5,25 tommer, ifølge ryktene. Pikseltettheten blir da 560 piksler per tomme (ppi). Antall piksler er dermed dobbel i forhold til andre toppmodeller i dag. Pikseloppsettet blir angivelig av diamant sub-piksel-systemet som er brukt i Galaxy S4 og Galaxy Note 3.

Metalldeksel og nytt kamera

Fra det øvrige ryktebildet rundt Galaxy S5 kan vi lese at telefonen skal få metalldeksel, ny kamerateknologi og muligens Snapdragon 805 i tillegg til den høye skjermoppløsningen.

Telefonen forventes lansert i løpet av første kvartalet i 2014.

(Kilde: Digital Daily News via bgr.com)

Norges beste mobilabonnement

April 2019

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Youteam 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

GE Mobil Leve 6 GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen