RYKTE: – Snart kommer den nye Apple TV-versjonen
Rykte
(Bilde: Montasje: Apple/Teknofil.no)

– Snart kommer den nye Apple TV-versjonen

Apples nye strømmeboks er underveis, ifølge ryktene.

Det er faktisk hele tre år siden Apple lanserte den nåværende, tredje generasjonen av sin medie/strømme-boks Apple TV, og ikke overraskende har det i lengre tid gått rykter om en ny og oppgradert utgave av boksen. Nå foreligger det opplysninger som tyder på at nye Apple TV er rett rundt hjørnet.

Nettstedet BuzzFeedNews har vært i kontakt med kilder som skal ha god kjennskap til Apples planer fremover, og ifølge disse skal selskapet kunngjøre den nye generasjonen Apple TV i september i år.

Nytt design og kraftigere innmat

I motsetning til den forrige oppgraderingen vil den nye Apple TV-boksen visstnok by på mange store forbedringer. Ifølge ryktene skal boksen blant annet få helt nytt og slankere design, samtidig som at innmaten vil levere langt mer kraft enn tidligere.

Den nye versjonen av Apple TV kan være rett rundt hjørnet.
Den nye versjonen av Apple TV kan være rett rundt hjørnet. Foto: ymgerman/Shutterstock.com

Apple skal visstnok utstyre boksen med den nyeste A8-brikken, som i så fall vil bli en betydelig oppgradering fra A5-brikken som sitter i dagens generasjon Apple TV. Lagringsplassen skal angivelig også økes betydelig fra dagens 8 GB.

Fra før ryktes det også at den nye versjonen vil by på støtte for stemmestyring via Siri-tjenesten. I mai kunne vi dessuten melde at nye Apple TV trolig vil komme med en ny fjernkontroll. Denne skal visstnok by på to fysiske knapper, i tillegg til en berøringsflate som kan brukes til navigering.

TV-tjeneste også på vei

Det har for øvrig også lenge gått rykter om at Apple skal lansere en egen TV-tjeneste som innebærer å tilby programpakker direkte til forbrukere via Internett. Selskapet skal allerede ha startet forhandlinger med innholdsprodusenter om tjenesten.

Det ble spekulert i om nye Apple TV ville bli lansert samtidig med den nye TV-tjenesten som Apple planlegger, men ifølge BuzzFeedNews' kilder er dette visstnok ikke tilfelle. I stedet vil tjenesten mest sannsynlig bli lansert en gang neste år. 

Enn så lenge har Apple verken kommentert den nye Apple TV-boksen eller den angivelig kommende TV-tjenesten, men førstnevnte vil vil antakelig få vite mer om ganske snart.

Apple har visstnok også en elbil på gang: Den vil muligens hente inspirasjon fra BMW-modell »

(Via Mashable)

Norges beste mobilabonnement

Sommer 2019

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Sponz 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

GE Mobil Leve 6 GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen