Ørepluggene som kommer med Galaxy S8 skal bli en trådløs utgave av Level In-pluggene som Samsung allerede har lansert, her avbildet.
Rykte
Ørepluggene som kommer med Galaxy S8 skal bli en trådløs utgave av Level In-pluggene som Samsung allerede har lansert, her avbildet. (Bilde: Samsung)

Samsung Galaxy S8 kommer trolig med trådløst hodesett

Nå foreligger det nye opplysninger om produktet, inkludert prisantydning.

I slutten av desember kunne vi melde om troverdige rykter som indikerte at Samsungs neste flaggskipmobil vil komme med trådløse hodetelefoner eller øreplugger, og nå ser det ut til at disse ryktene har fått ytterligere vann på mølla. Det melder nettstedet SamMobile.

Teknologiryktemakeren Roland Quandt la nemlig nylig ut en Twitter-melding hvor han opplyser at Samsung skal lansere et par trådløse øreplugger sammen med Galaxy S8.

Koster rundt 1200 kroner

Produktet skal visstnok bli en trådløs utgave av de eksisterende Level In-ørepluggene, som betyr at de kommer med aktiv støykansellering. I tillegg ser Quandt ut til å sitte på prisantydningen, som er på 130 euro i Europa, cirka 1150 kroner. Hva de ender opp med å koste her er ennå uvisst.

Level In-pluggene skal redusere støy utenfra med 20 db, og har Talk In-modus.
Level In-pluggene skal redusere støy utenfra med 20 db, og har Talk In-modus. Foto: Samsung

I en annen Twitter-melding opplyses det videre at ørepluggene leveres i fargene rød, grønn, sort og sølv. Ifølge SamMobile kan ørepluggene redusere støy fra omgivelsene med opptil 20 db, og de skal også komme med «Talk-In»-modus, som betyr gjør det mulig å fange opp lyd fra omgivelsene dersom du for eksempel er i en samtale.

Kommer i slutten av mars

Nylig kom det fram at Samsung Galaxy S8 skal lanseres den 29. mars, som i så fall blir den samme datoen vi får se de nye ørepluggene. Det ble samtidig lekket et bilde av det som skal være den nye mobilen. Ifølge bildet får telefonen som ryktet en fullstendig heldekkende skjerm.

Telefonen skal komme i de to størrelsene 5,8 og solide 6,2 tommer med QHD-oppløsning, Qualcomms nye Snapdragon 835-brikker, 4 GB minne og 64 GB lagringsplass som kan utvides med 256 GB via microSD. USB Type-C er også på plass.

Samsung Galaxy S8 kan visstnok forvandles til en Android-PC »

Norges beste mobilabonnement

Sommer 2019

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Sponz 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

GE Mobil Leve 6 GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen