Bilde fra SoyaCincau.com
Rykte
Bilde fra SoyaCincau.com

Oppo-lekkasje viser ny design

Kan få metallkropp og roterbart selfie-kamera.

Nye bilder av det som angivelig er Oppos neste mobiltelefon, N3, skiller seg vesentlig fra tidligere ryktebilder av modellen. På disse bildene hadde Oppo N3 angivelig en sylinder med kamera på toppen. De ferskeste lekkasjene, som gjengis av flere nettsteder i dag, viser en N3 som likner mer på Oppo N1.

Vendbart kamera på toppen

Toppen av telefonen er delt av to linjer, slik at kameraet blir sittende på et eget stykke plast. Dette har skapt spekulasjoner om at kameraet er vendbart, slik at du kan bruke hovedkameraet også til selfies. Roterbare kameraer dukket opp tidlig på 2000-tallet, men da var kamerakvaliteten langt dårligere enn i dag. Den samme teknologien ble benyttet på Oppo N1.

Den nye Oppo-modellen vil først bli ofisiell under en lansering i Singapore 29. oktober. frem til det kommer nye lekasjer kan vi bare spekulere i hvilke spesifikasjoner Oppo-telefonen vil få.

Kjent for heftige spesifikasjoner

Interessen rundt Oppo skyldes først og fremst at den har hatt spesifikasjoner som i alle fall på papiret har vært imponerende. Blant annet hadde Oppo Find 7 en 2560 x 1440-skjerm på 5,5 tommer. Den hadde også et kamera som kunne ta bilder med 50 megapiksler oppløsning, noe som strengt tatt var jukset til ved at informasjon fra 10 bilder tatt i rask rekkefølge ble sydd sammen til en kjempefil.

Les også: Test av Oppo Find 5

Norges beste mobilabonnement

Sommer 2019

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Sponz 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

GE Mobil Leve 6 GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen