iPhone 8 skal angivelig ha et rammeløst design med en skjerm som strekker seg helt ut til kantene. iPhonen på bildet er en skisse.
Rykte
iPhone 8 skal angivelig ha et rammeløst design med en skjerm som strekker seg helt ut til kantene. iPhonen på bildet er en skisse. (Bilde: Concept Creator)

Avis: – Bare dager fra iPhone 8-lansering til butikkslipp

Ny informasjon lekket fra Tyskland.

12. september, altså tirsdag neste uke, er det duket for iPhone-feber når Apple sjef Tim Cook entrer scenen for å avduke iPhone 7S, iPhone 7S Plus og iPhone 8.

I butikk 22. september

Allerede nå meldes det om at vi ikke trenger å vente lenge på å få hendene våre på de nye telefonene. Ifølge det tyske nettstedet Macerkopf skal landets mobiloperatører ha fått bekreftet at de nye iPhone-modellene blir tilgjengelig for forhåndsbestilling allerede tre dager etter lanseringen, den 15. september. 

Selve utsendelsene skal starte en liten uke etter dette igjen, altså fredag 22. september. Dette følger Apples oppskrift fra tidligere lanseringer, hvor forhåndsbestilling kommer opp få dager etter lanseringen og salgsstart skjer den etterfølgende uken eller i verste fall 14 dager senere. 

Slik skal iPhone 8 angivelig se ut. På bildet er den beskyttet av et deksel.
Slik skal iPhone 8 angivelig se ut. På bildet er den beskyttet av et deksel. Foto: Evleaks

I fjor fikk Norge for første gang tilgang på nye iPhone i første pulje, samtidig som USA, Storbritannia og Tyskland. Dersom opplysningene stemmer for Tyskland, og Apple følger samme lanseringsplan som i fjor, betyr dette at også vi nordmenn sannsynligvis kan annonsere 7-eren på Finn før oktober har satt inn. 

  • Tek.no er tilstede under iPhone-lanseringen, så følg oss tirsdag kveld i vårt nye livestudio for å ikke gå glipp av noe av det Apple slipper.

Dette er iPhone-ryktene

Det er fra tidigere ryktet at Apple vil slippe tre ulike iPhone-modeller på tirsdag. De to «vanlige» modellene, iPhone 7S og iPhone 7S Plus, ventes å holde på designet til dagens iPhone 7-serie, mens iPhone 8 skal ha et helt nytt design med svært liten ramme, stor skjerm og ingen hjem-knapp. Kanskje får telefonen også lynrask ansiktspålogging.

Det verserer også rykter om at navnene kanskje vil bli iPhone 8, iPhone 8 Plus og iPhone Edition, og at de rett og slett hopper over s-variantene i år.  

Her ser vi også hvordan baksiden av en iPhone 8 angivelig skal se ut.
Her ser vi også hvordan baksiden av en iPhone 8 angivelig skal se ut. Foto: Geskin

Mange forventer at iPhone 8/iPhone Edition vil få en svært stiv pris, som ryktes å legge seg inntil 999 dollar for innstegsmodellen. Det er omtrent samme pris som Samsung Galaxy Note 8, som selges for cirka 10 000 kroner her i Norge.

Ny Apple TV og oppdatert programvare

I tillegg vil ryktebørsen ha det til at Apple vil slippe en oppgradert versjon av Apple TV, som nå vil støtte 4K og HDR. Dette virker svært sannsynlig, da Apples konkurrenter for lengst har fått støtte for høyoppløst innhold.

Ny programvare til alle Apple-enheter vil nok også rulles ut kort tid etter lanseringen. For iPhone og iPad er det iOS 11 som gjelder, mens for Macer kommer High Sierra med minst fem store nyheter. Programvaren til Apple TV og Apple Watch får nok også en overhaling. 

Mistet oversikten?
Les deg opp på alle de siste iPhone-ryktene før lanseringen her »

(Kilder: MacRumors, Macerkopf)

Norges beste mobilabonnement

Sommer 2019

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Sponz 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

GE Mobil Leve 6 GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen