RYKTE: Nye Google-ikoner på vei til Android?
Rykte
(Bilde: Finn Jarle Kvalheim, Amobil.no)

Nye Google-ikoner på vei til Android?

Operativsystemet får enda flatere stil, hvis ryktene stemmer.

Denne oversikten viser dagens Android-ikoner og de kommende, side om side. Gå til Androidpolice for å se den fulle oversikten.
Denne oversikten viser dagens Android-ikoner og de kommende, side om side. Gå til Androidpolice for å se den fulle oversikten.Foto: Androidpolice.com

Så godt som alle elektronikkprodusentene gjør det for tiden. De fjerner alle spor etter fuskpels og tegnede 3D-effekter i menyene sine. Google har allerede gjort litt av jobben, i Android 4.4, men nå kan det se ut til at søkegiganten har enda litt mer igjen å gjøre.

Nettstedet androidpolice.com har nemlig fått tak i skjermbilder som viser en ren Android-skjerm, med litt uvante ikoner for flere av Googles tjenester.

Enklere ikoner

Bildene viser ikke bare flatere ikoner, med færre 3D-effekter. De viser også enklere ikoner, med færre farger og detaljer i.

Ikonene går dessuten igjen på Googles egne nettsider, og det virker dermed sannsynlig at de iallfall skal brukes til noe.

Vil endringen påvirke resten av Android?

Foreløpig er det uvisst om designendringen kun omfatter ikonene, eller om den vil få større konsekvenser for Android-designen. Den nye designretningen skal ha fått navnet «Moonshine».

Googles kommende I/O-konferanse arrangeres i San Francisco om noe over to måneder. Vi kan sannsynligvis vente oss et helt ras av spennende rykter i forkant.

Les testen av LG/Google Nexus 5 – Den mest komplette Nexus-en så langt

(Kilde: androidpolice.com)

Norges beste mobilabonnement

Sommer 2019

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Sponz 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

GE Mobil Leve 6 GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen