RYKTE: – Microsoft Surface Pro 3 blir lynrask
Rykte
(Bilde: Vegar Jansen, Hardware.no)

– Microsoft Surface Pro 3 blir lynrask

Spesifikasjoner lekket ut dagen før lansering.

Annonsør­innhold
Les hele saken »

Ryktene vil ha det til at Microsoft vil gi Surface Pro en ny prosessor fra Intel. Samtidig skal det bli mulig å velge mellom flere forskjellige modeller, basert på hvilken av Intel Core-prosessorene som sitter i brettet, skriver Cnet.

Fem konfigurasjoner

Cnet baserer seg på opplysninger fra Windows Phone Central. Her opplyses det at Pro 3 er bekreftet, og at den kommer i følgende varianter:

  • i3-4GB RAM-64GB 
  • i5-4GB RAM-128GB 
  • i5-8GB RAM-256GB
  • i7-8GB RAM-256GB 
  • i7-8GB RAM-512GB

Det er ellers sparsomt med opplysninger, ut over at brettet skal ha fått en litt større skjerm (12 tommer), rammene rundt skjermen skal være smalere, og Windows-tasten skal være flyttet fra langsiden til kortsiden på brettet.

Store prisforskjeller

Den rimeligste modellen har en pris på 799 dollar, som tilsvarer 4740 kroner. Toppmodellen skal koste 11 565 kroner. I begge tilfeller kommer norske avgifter på toppen.

Tidligere har det gått rykter om at Microsoft vil lansere et Surface-brett med 8-tommer skjerm. Noe slikt brett finnes ikke i oversikten på WP Central, men vi utelukker ikke at Microsoft kan ha flere kort i ermet til presselanseringen som starter i morgen klokken 17.00 norsk tid. Amobil følger arrangementet og vil holde dere oppdatert om hvilke nyheter som presenteres.

Les også: Test av Surface Pro 2

Norges beste mobilabonnement

Sommer 2019

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Sponz 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

GE Mobil Leve 6 GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen