RYKTE: – Microsoft skal snart lansere sine første alt-i-ett-PC-er
Rykte
(Bilde: Asus)

– Microsoft skal snart lansere sine første alt-i-ett-PC-er

Nye rykter indikerer at Microsofts nye PC-satsing er rett rundt hjørnet.

I august dukket det opp rykter om at Microsoft snart skal følge opp sin Surface Book med en ny maskinvaresatsing, denne gangen i form av en alt-i-ett-PC. Nå foreligger det nye opplysninger som underbygger disse ryktene, som ZDNet melder.

Nettstedet har vært i kontakt med kilder som hevder at Microsoft skal avholde et arrangement i slutten av oktober, hvor selskapet skal avsløre et nytt Surface-produkt.

Får trolig 4K-oppløsning

Produktet skal ha kodenavnet «Cardinal», og er mest sannsynlig den ryktede alt-i-ett-PC-en. ZDNets journalist ble fortalt at produktet skal posisjonere seg som et produkt som kan forvandle pulten din til et «studio», uten at det er klart hva dette innebærer.

Surface Book, her avbildet, ser ikke ut til å bli de eneste PC-ene Microsoft har planer om å lansere.
Surface Book, her avbildet, ser ikke ut til å bli de eneste PC-ene Microsoft har planer om å lansere. Foto: Microsoft, skjermdump fra video

Utover dette er det ikke så mye som er kjent om det nye produktet. Nettstedet Windows Central meldte imidlertid tidligere at Microsoft har tre alt-i-ett-modeller underveis i størrelsene 21, 24 og 27 tommer. Førstnevnte skal ha full HD-oppløsning, mens de to sistnevnte visstnok skal skilte med 4K-oppløsning.

Flere rykter

Det har også tidligere dukket opp informasjon om at Microsoft jobber med alt-i-ett-PC-er. I slutten av juni meldte nettstedet Digitimes at Microsoft samarbeider med aktører i forsyningskjeden om utvikling av alt-i-ett-modeller, med planer om lansering tidligst i tredje kvartal i år.

Dette tidspunktet stemmer altså ganske godt overens med de seneste ryktene om lansering i slutten av oktober. Dermed kommer alt-i-ett-maskinene altså trolig før Surface Book-oppfølgeren, som ifølge Digitimes skal utsettes til første halvdel av 2017.

Har du mer lyst på en hybrid-PC? Lenovos Yoga-serie blir stadig mer forlokkende, men er ikke billige »

Norges beste mobilabonnement

Sommer 2019

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Sponz 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

GE Mobil Leve 6 GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen