Rykte
Ryktene vil ha det til at Amazon snart kommer med en Kindle-mobil produsert av HTC.

HTC lager Kindle-mobilen

Financial Times siterer anonyme kilder som hevder HTC vil lage Amazons første smartmobil.

Ryktene om at Amazon vil komme med en Kindle-mobil er ikke av nyere dato. Nå er de dukket opp igjen, etter at Financial Times har sitert anonyme kilder som hevder HTC skal utvikle telefonen for Amazon.

Til sammen skal det være snakk om tre forskjellige modeller, hvorav den ene skal være kommet langt i utviklingsprosessen. De samme kildene hevder det likevel ikke er sikkert at Amazon vil lansere denne telefonen, ettersom de skal ha refusert modellen en gang tidligere.

Tidligere OEM-produsent

For HTC vil produksjon av mobiltelefoner for andre (OEM) ikke være noe nytt. I noen år var dette selskapets kjerneområde, før de bestemte seg for å markedsføre telefoner i eget navn.

Om det er hold i ryktene skal være usagt. Vi har flere ganger hørt at Amazon har en smartmobil på gang, men at det vil bli en gratismobil som skal være plattform for salg av digitalt innhold er tidligere tilbakevist av Amazon. 

I mai hevdet Wall Street Journal at Amazon jobber med en 3D holografisk telefon, og i juli 2012 skrev Bloomberg at Amazon hadde en smartmobil på beddingen. Så langt er det imidlertid ikke kommet noen smartmobil. Men Amazon lanserte et Kindle-brett i 2011.

Les også: Ny, norsk e-boktjeneste er lansert 

(Kilder: Financial Times og Android Guys via Mobileburn)

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen