Slik skal Galaxy S10+ se ut, ifølge en tidligere lekkasje fra Onleaks. Nå har Gizmodo en rekke nye opplysninger om Samsungs nye flaggskip.
Rykte
Slik skal Galaxy S10+ se ut, ifølge en tidligere lekkasje fra Onleaks. Nå har Gizmodo en rekke nye opplysninger om Samsungs nye flaggskip. (Foto: 91mobiles.com)

Hevder Samsung Galaxy S10 kan koste over 15 000 kroner


Annonsør­innhold
Les hele saken »

Som vanlig spinner ryktemølla tungt i forkant av mobilgigantenes flaggskiplanseringer, og nå er det Gizmodo som hevder å ha en solid lekkasje fra det de sier er en Samsung-kilde de har fått bekreftet identiteten på. 

Slippes 20. februar i forkant av mobilmesse

Samsung planlegger ifølge Gizmodo å lansere Galaxy S10 20. februar, på et arrangement i forkant av den store mobilmessen Mobile World Congress i Barcelona. Mobilen vil bli tilgjengelig for forhåndsbestilling umiddelbart, med slipp i butikk 8. mars. 

Ifølge Gizmodos kilde vil det komme tre versjoner av Galaxy S10: En vanlig versjon, en Plus-versjon og en versjon med flat (altså ikke-kurvet) skjerm. Sistnevnte vil ha 5,8-tommers skjerm, den vanlige modellen 6,1-tommers skjerm og Plus-modellen 6,4 tommers skjerm, ifølge nettstedet.

Disse størrelsene stemmer også overens med hva mobillekkasje-spesialisten Evan Blass meldte for noen dager siden, og han pleier vanligvis å ha rett. 

 

Infinity O

Alle versjonene vil ha den såkalte Infinity O-skjermen, som betyr at den har et «hull» til frontkameraet øverst for å unngå en stor skjermleppe. Dette så vi også på A8s, som Samsung lanserte nylig, men der er hullet plassert i hjørnet.  En annen lekkasje nylig hadde også kamerahullet/-hullene plassert i hjørnet. 

Gizmodo presiserer imidlertid at telefonen foreløpig bare går under navnet «Beyond» internt i Samsung, og at navnene utad derfor foreløpig er usikre. 

Ellers: 

  • Kan lade andre enheter trådløst, slik Huawei Mate 20 Pro også kan. 
  • Ultrasonisk fingeravtrykksleser i skjermen. 
  • Billigste versjon med 128 GB lagring vil koste 669 britiske pund, drøyt 7200 kroner. 
  • Standardversjonen vil koste 799 pund (8650 kroner) for 128 GB og 999 pund (10 800 kroner) for 512 GB. 
  • S10 Plus vil variere fra 899 pund for 128 GB til solide 1399 pund (15 200 kroner) for versjonen med 1 TB lagring. 
  • Tre kamerasensorer bak
  • Ingen 5G i starten, tidligst i andre kvartal 2019. 

1399 pund er for øvrig fortsatt mindre enn Apple skal ha for sin heftigste iPhone Xs Max, med 512 GB lagring. Den koster 1449 pund i Storbritannia og 16 790 kroner i Norge. 

Trenger du ny mobil nå, og vil ha det aller beste? 
Sjekk ut denne råtassen fra Huawei »

Norges beste mobilabonnement

Sommer 2019

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Sponz 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

GE Mobil Leve 6 GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen