RYKTE: Gigantiske Galaxy Note 6 får trolig en «Lite»-utgave
Rykte
(Bilde: TechDesgins/Skjermdump fra YouTube)

Gigantiske Galaxy Note 6 får trolig en «Lite»-utgave

Men heller ikke den blir noen sinke, ifølge de seneste ryktene.

Ryktene og spekulasjonene rundt Galaxy Note 6 har for lengst begynt å svirre, og mye tyder på at vi har krafige saker i vente. Som blant andre Slashgear melder ser det imidlertid ut til at den kommende brettmobilen også skal komme i en rimeligere versjon med noe svakere spesifikasjoner.

I likhet med mange andre mobilrykter, som senere har vist seg å stemme, dukket de nye opplysningene opp på den kinesiske mikrobloggtjenesten Weibo.

1080p-oppløsning og Snapdragon 820

Ifølge opplysningene skal det komme en «Lite»-versjon av Note 6. Selv om denne skal bli billigere enn den vanlige versjonen, betyr dette imidlertid ikke at den blir dårlig utstyrt.

Note 5 kom aldri til Norge – kanskje Note 6 gjør det?
Note 5 kom aldri til Norge – kanskje Note 6 gjør det? Foto: Espen Irwing Swang, Tek.no

Lite-versjonen skal visstnok få en Snapdragon 820-prosessor, som det hittil har vært antatt at den vanlige utgaven ville komme med. Dermed ser det ut til at ryktene om at standardversjonen skal få den enda kraftigere Snapdragon 823-brikken er forsterket.

Skjermen får visstnok samme størrelse, altså 5,8 tommer, men oppløsningen på Lite-utgaven skal være skrudd ned til 1920 x 1080 piksler, mot 2560 x 1440 på den vanlige versjonen.

4 GB minne

Ellers skal den rimeligere Note 6-modellen ifølge Weibo-opplysningene få 4 GB minne, mot de ryktede 6 GB på standardutgaven. Dermed får den i så fall samme minnemengde som Galaxy Note 5 og Galaxy S7.

Batteristørrelsen og lagringsalternativene fremkommer ikke av Weibo-informasjonen, ei heller hvor stor prisforskjellen det vil være snakk om. Ingen er altså bekreftet eller kommentert fra offisielt hold, men som vi har meldt tidligere kan Note 6 bli lansert allerede til sommeren, og dermed kan det være vi får vite mer ganske snart.

Samsung lanserer nå et heftig, smart kjøleskap: Det koster mye, men tar bilder av maten din »

(Via Phone Arena)

Norges beste mobilabonnement

Sommer 2019

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Sponz 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

GE Mobil Leve 6 GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen