Til venstre ser du dagens Galaxy Note 4. Til høyre er det som skal være en dummyutgave av Galaxy S6 edge+.
Rykte
Til venstre ser du dagens Galaxy Note 4. Til høyre er det som skal være en dummyutgave av Galaxy S6 edge+. (Bilde: http://allaboutsamsung.de)

Dette kan være Samsungs nye toppmodell

Lekkede bilder skal vise Galaxy S6 edge+.

De siste ukene har ryktebørsen jobbet overtid. Årsaken heter Samsung, og produktene heter, om vi tror på ryktene, Galaxy S6 edge+ og Galaxy Note 5. Ifølge ryktene blir førstnevnte en brettvariant av dagens Galaxy S6 edge, og får altså med seg de buede skjermkantene.

Det har dukket opp nye bilder av det som skal være en såkalt dummy av telefonen på nettstedet Allaboutsamsung.de, og for en gangs skyld er bildene også av nokså god kvalitet. Slike dummymodeller brukes ofte som billige utstillingseksemplarer som ikke behøver å lades. De viser telefonens form og design, men har som regel ingen aktiv innmat.

På størrelse med dagens Galaxy Note 4

Galaxy S6 edge+ skal etter alt å dømme bli en telefon på størrelse med Galaxy Note-variantene, bare med skjermbue på begge sider.
Galaxy S6 edge+ skal etter alt å dømme bli en telefon på størrelse med Galaxy Note-variantene, bare med skjermbue på begge sider. Foto: http://allaboutsamsung.de

På ett av bildene ser vi Galaxy S6 edge+ ved siden av dagens Galaxy Note 4. Det ser tilsynelatende ut som om enhetene er omtrent jevnstore. Altså må mobilen med de spesielle skjermkantene være vesentlig større enn dagens Galaxy S6 edge.

Hvordan den nye modellen passer inn i dagens modellutvalg er litt usikkert. Galaxy Note-serien har tradisjonelt hatt det ærefulle oppdraget å være toppmodell i Samsungs brettmobilstall, men kan det altså bli en endring på dette.

På innsiden av Galaxy S6 edge+ virker innmaten noenlunde lik den vi kjenner i dag. Telefonen får 32 gigabyte lagringsplass og et hovedkamera på 16 megapiksler. Tidligere rykter har også omtalt systembrikken som den samme vi kjenner fra dagens Galaxy S6-modeller.

Lurer du på noe mer om Samsungs ryktede modeller? Les mer via lenkene under:

(Kilde: allaboutsamsung.de)

Norges beste mobilabonnement

Sommer 2019

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Sponz 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

GE Mobil Leve 6 GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen