RYKTE: Er dette LGs nye G3?
Rykte

Er dette LGs nye G3?

Dette bildet kan være av neste toppmodell ut.

LG G2 ble lansert i august i fjor. Nå er det mye som tyder på at vi nærmer oss en oppfølger.
LG G2 ble lansert i august i fjor. Nå er det mye som tyder på at vi nærmer oss en oppfølger.Foto: Finn Jarle Kvalheim, Amobil.no

Ryktene skal ha det til at LG er i ferd med å lansere en oppfølger til dagens G2. Det siste vi hørte var at telefonen ville bli avduket på en pressekonferanse 17. mai i år. Nå kan det se ut til at telefonen har blitt avbildet en hel måned før tiden.

Telefonen på bildet kjører en utgave av ytelsestesten AnTuTu. Vi får ikke se hele telefonen, og vi får heller ikke se hva slags poengsum den har oppnådd i testen. Det vi imidlertid får se er hva slags oppløsning skjermen kjører med.

Heftig skjerm

Hele 2560 x 1440 piksler oppgir telefonen at den har til rådighet. Dersom dette stemmer kan LG bli første mobilprodusent på det europeiske markedet med en mobilskjerm som strekker seg vesentlig forbi den vanlige full-HD-oppløsningen. Hvor nødvendig det er med enda høyere pikseltetthet er imidlertid et annet spørsmål.

Den siste tiden har ryktebørsen jobbet på spreng.

Tidlig i mars fikk vi se et bilde av en katt. Nå er det ikke særlig langt mellom kattebildene på internett, men akkurat denne katta skal ha blitt fotografert av en LG G3.

Les også: Kan denne katta være første hint om LG G3?

Slik skal LGs nye menyer se ut.
Slik skal LGs nye menyer se ut.
Dette bildet lekket tidlig i mars. Det skal være tatt med kameraet i LG G3.
Dette bildet lekket tidlig i mars. Det skal være tatt med kameraet i LG G3.

Nye detaljer

I forrige uke dukket det opp en såkalt User Agent-fil på nettsidene til den amerikanske operatøren Sprint. Også her så vi den samme voldsomme skjermoppløsningen, samt referanser til en av Qualcomms systembrikker i Snapdragon-serien. Sannsynligvis Snapdragon 800, men muligens også den nye 801-varianten.

Da lekket også et bilde som skal vise de nye menyene LG bruker på toppmodellen. Bildet holdt svært lav oppløsning, men viser flatere ikoner, og en litt mindre fargerik meny enn vi er vant til fra det holdet.

Les også: Dette skjermbildet skal komme fra LG G3

Seiler i medvind

Samtidig som ryktebørsen koker over, står LGs mobildivisjon foran et rekordkvartal. LG er ventet å selge hele 15 millioner mobiltelefoner i løpet av dette kvartalet. Det er en sterk økning fra andre kvartal i fjor. Det er også betydelig bedre enn siste kvartal i fjor, der LG i snitt solgte 4,4 millioner telefoner i måneden.

Det ventes at LG vil selge 60 millioner mobiltelefoner i løpet av 2014. LGs mobildivisjon har tapt penger den siste tiden, men dersom disse estimatene går i oppfyllelse vil LG igjen tjene penger på mobiltelefonproduksjon.

(Kilder: globalpost.com/Yonhap News, phandroid.com)

Norges beste mobilabonnement

Sommer 2019

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Sponz 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

GE Mobil Leve 6 GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen