Nye MacBook-er kommer trolig til sommeren. Dette er dagens Air-variant på  13-tommer.
Rykte
Nye MacBook-er kommer trolig til sommeren. Dette er dagens Air-variant på 13-tommer. (Bilde: Torstein Norum Bugge, Tek.no)

Apple skal slippe nye MacBook-modeller om kort tid

Det hintes nå om nye utgaver av både 13- og 15-tommeren fra Apple.

Apple har stadig nye produkter underveis, og selv om selskapet endelig avduket de nye iPad- og iPhone-modellene nylig, betyr ikke det at ryktebørsene på noe måte har tatt ferie. Nå skal nye hint og spekulasjoner ha det til at Apple har nye MacBook-modeller på gang.

Nettstedet Digitimes rapporterer at nye, «ultratynne» utgaver av både 13- og 15-tommeren skal legges ut for salg mot slutten av andre kvartal, som altså vil si rundt juni måned.

Vil ligne på 12-tommers MacBook

Som vanlig er opplysningene altså ikke offisielt bekreftet, men skal komme fra folk høyt oppe i forsyningskjeden, som i så fall kan antyde at informasjonen er troverdig.

De nye MacBook-ene skal visstnok ligne på den eksisterende 12-tommersutgaven, her acbildet.
De nye MacBook-ene skal visstnok ligne på den eksisterende 12-tommersutgaven, her acbildet. Foto: Anders Brattensborg Smedsrud, Tek.no

Ifølge Digitimes' kilder skal de nye modellene få et design som ligner på den nye, 12 tommer store MacBook-en, men skal visstnok bli enda tynnere enn dagens MacBooks Air-modeller. Utover dette foreligger det ennå ingen flere detaljer, ei heller om hvilken serie som skal oppgraderes.

Kan komme Air på 15 tommer

En opplysning som ser ut til å underbygge ryktene er at flere av stedene som selger MacBook Pro visstnok nå har små beholdninger igjen av PC-ene, som Apple Insider fant ut etter å ha sjekket. Dette er vanligvis et tegn på at nye modeller er underveis.

Sist gang vi meldte om MacBook-rykter var i desember i fjor. Da antydet ryktene at Apple har planer om å lansere en ny MacBook Air på 15 tommer, og samtidig droppe 11-tommeren. Også den gangen ble det meldt om tynnere modeller og et redesignet ytre.

Nylig fikk nettbrettet iPad Air 2 sin avløser: Den kom i form av en 9,7-tommers iPad Pro »

Norges beste mobilabonnement

Sommer 2019

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Sponz 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

GE Mobil Leve 6 GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen