Amazon Echo Show skal angivelig kunne forhåndsbestilles i løpet av dagen
Rykte
Amazon Echo Show skal angivelig kunne forhåndsbestilles i løpet av dagen (Bilde: Amazon)

Amazon lanserer et nytt Echo-produkt i dag

Og den blir ikke så skremmende dyr heller.

Smarte dingser du kan prate mer er i vinden, og en av aktørene som fronter denne teknologien tungt er Amazon. Med sin Echo-serie og stemmegjenkjenningen Alexa kan du for eksempel få svar på spørsmål, styre smart-utstyr hjemme eller bestille varer rett hjem. 

Nå florerer ryktene om at selskapets nyeste modell i dette segmentet, Echo Show, som trolig kan forhåndsbestilles fra og med i dag. Likevel må du belage deg på å vente en stund før pakken finner veien til postkassen din. 

Blir billigere enn antatt

Det er et bilde som er lekket på nettsiden AFTVnews som har satt fart i ryktene. Prisen for den nye enheten er heller ikke helt avskrekkende, hvor den i USA får en prislapp på 230 dollar, eller omlag 2 000 kroner før eventuelle avgifter. 

Dette er ifølge nettstedet Engadget hele 100 dollar billigere enn blant annet avisen The Wall Street Journal antok. 

Ikke helt uventet er det hjemme-markedet over dammen som er hovedmålet for denne modellen, samt at den også skal selges i England og Tyskland. Lite tyder på at de dukker opp i norske butikker med det aller første. 

Selv om Amazon trolig åpner for forhåndsbestilling av Echo Show allerede i dag, må du likevel vente en stund. Utsendelsesdatoen er nemlig ikke satt før den 28. juni. 

Får en 7-tommers skjerm

Den nye Echo-maskinen blir en stående variant med det som angivelig skal være en 7 tommer stor skjerm. I tillegg så har enheten et kamera på oversiden av skjermen, samt at lyden er pakket inn i underkant av enheten. 

I tillegg vil denne enheten få Amazon sin stemmeaktiverte assistent Alexa. Prismessig er altså denne enheten slettes ikke verst sammenlignet med andre produkter fra for eksempel Sony – selv om denne er mer utbrodert i form av blant annet en laserprojektor. 

Skåret i gleden er at du trolig ikke får mulighet til å kjøpe verken denne eller andre Echo-produkter her på berget med det aller første. Men det er ikke noe problem å kjøpe den med fra USA og bruke den her. 

Smarte produkter er i vinden:
Sjekk ut denne testen av smartplugger »

(Kilde: AFTVnews, Engadget

Norges beste mobilabonnement

Sommer 2019

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Sponz 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

GE Mobil Leve 6 GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen