Rush Hour-regissør med Playboy-film

Ratner, som visstnok er kjent for å være litt av Playboy selv, er nettopp ferdig med innspillingen av sin tredje Rush Hour-film. Nå står han klar til å regissere ”Playboy”, en film som tar utgangspunkt i det misunnelsesverdige livet til erotikk-mogulen Hugh Hefner, melder nettstedet Empireonline.com

Ikke bare sex

Playboykongen Hugh hefner i sine glansdager.
Playboykongen Hugh hefner i sine glansdager.

I motsetning til den håpløst monotone realityserien om Hugh Hefner skal Ratners film ikke bare handle om sex og oppblåste bimboer. Mye kan sies om Hefners oppvekst med puritanske foreldre eller hans kamp for ytringsfrihet og sivile rettigheter. Hefner inviterte blant annet den afro-amerikanske artisten James Brown til sitt TV-program Playboy After Dark, noe som ble sett på som uvanlig den gangen.

Bret Ratner har tenkt til å dekke mange av Hefners monumentale livsøyeblikk. Både hans første orgie og hjerneslaget som nesten drepte ham i 1980 skal ifølge Ratner eviggjøres på film.

Forsøkt før

Dette er ikke første gang man har forsøkt å lage film om Heff. Helt siden produsent Brian Grazer kjøpte rettighetene for mange år siden har manusforfatter Scott Silver (”8 Mile”) i samarbeid med Oliver Stone forsøkt å skrive en musikal basert på Hefners liv. Nå har Grazer teamet opp med Ratner for å endelig få laget filmen om Playboy-kongen.

Norges beste mobilabonnement

August 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Chili Medium 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen