Rush Hour-kompiser med Sinatra-film

Annonsør­innhold
Les hele saken »

Produksjonsselskapet New Line Cinema kjøpte nylig rettighetene til boken ”Mr. S: My Life With Frank Sinatra”. Nå er det klart at Brett Ratner skal regissere filmen melder, variety.com.

Tucker som assistent

Mens Ratner tar på seg ansvaret for å produsere og regissere filmen, skal Tucker spille rollen som George Jacobs, som var Sinatras assistent i årene 1953-1968. Hvem som skal spille Sinatra er ikke bestemt.

Brett Ratner skal atter engang jobbe med Chris Tucker.
Brett Ratner skal atter engang jobbe med Chris Tucker.

”Mr. S: My Life With Frank Sinatra” er skrevet av George Jacobs og William Stadiem, og ble publisert i 2003. Boken gir et innblikk i livet til Sinatra og resten av The Rat Pack. Stadiem, som også er hyret til å skrive filmens manus, er entusiastisk på Ratners vegne:

– Brett er fanatisk opptatt av The Rat Pack, og det er morsomt å jobbe med en som er så lidenskapelig opptatt av perioden. Noen ganger skulle man nærmest tro at han kanaliserte Frank fra det hinsidige, uttalte han til nettstedet.

Men før det blir noen Sinatra-film er Ratner pent nødt til å fullføre sine andre prosjekter. Ifølge Imdb.com holder regissøren for tiden på med en film om de ansatte på Trump Tower som planlegger å svindle hotellets gjester.

Norges beste mobilabonnement

Desember 2018

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Komplett MedioFlex+ 6GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen