Test

Runde IDE/floppy kabler

 

Innledning

Som den ivrige overklokker og casemodder jeg er, er jeg alltid på jakt etter nye kule ting til min kjære PC. Da jeg for en tid siden testet et sett med runde kabler fra Eksit Data, syntes jeg at dette var en fin ting for å forbedre luftstrømmen i kabinettet mitt med, men kablene hadde et litt kjedelig og enkelt utseende.

På det punktet er kablene fra Microplex betydelig bedre, de har etter min mening et mye kulere utseende. Jeg har tatt deres utgave av de runde kablene i nærmere ettersyn og testet dem opp i mot vanlige flate IDE-kabler.

 

Kablene

IDE-kablene skiller seg fra vanlige kabler, og de forrige runde kablene vi testet, ved at de bruker mykere ledere. Når kablene i tillegg er runde, gjør det at de er veldig fleksible og greie å plassere der man vil ha dem.

Finishen virker også veldig proff på disse IDE-kablene, med en relativt kraftig gummihylse i gul farge rundt kabelstrekkene, og matchende gule gummimuffer der kablene spres og går inn i kontaktene. Floppykabelen har en litt kjedeligere grå farge på gummihylsen og mangler muffene, men har en helt grei overgang med krympeplast der hylsen slutter.

Kablene fåes i tre forskjellige utgaver, som vist under:

 

ATA66/100 IDE-kabel, 45cm

ATA66/100 IDE-kabel, 90cm

Floppykabel, 45cm

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen