Rull inn tastene

Er pølsefingrene for store for tastene på mobiltelefonen din, bor du trangt, eller er du rett og slett bare glad i dingser og tilbehør til mobiltelefonen? Uansett hva svaret måtte være, er det sikkert en god nok grunn til å ta en titt på dette spesielle tastaturet fra Eleksen.

Produktets fulle navn er ElekTex Wireless Fabric Keyboard, altså et trådløst sammenrullbart tastatur i stoff. Tastaturet er et fullt qwerty-tasteatur, med en lengde på drøye 30 centimeter og en vekt på 68 gram. Stoffet er en blanding av nylon og plastikk.

Du kan bruke tastaturet til alle typer håndholdte apparater som har støtte for blåtann. For å få tastaturet til å fungere trenger du i tillegg to AAA-batterier. I følge produsenten skal tastaturet klare ti timer med tasting før du må bytte batterier.

For at batteriene ikke skal tømmes om du skulle glemme å slå av tastaturet, vil det automatisk slå seg av hvis du ikke bruker det på en stund. I tillegg har tastaturet små lysdioder som forteller deg om tastaturet er påslått eller ikke, og om du har aktivert Caps Lock-tasten.

Det sammenrullbare tastaturet ble nylig vist frem på årets CES-messe i Las Vegas. I følge Computerworld er det foreløpig ikke klargjort når tastaturet skal lanseres eller hva det vil komme til å koste.

Du kan lese mer om ElekTex Wireless Fabric Keyboard og se flere bilder på Eleksens nettsider.

(Kilder: Computerworld, Eleksen)

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen