RSA-teknologi i EMC-lagringsplattform

Lanseringen ble annonsert sammen med andre nyheter under RSA Security Conference 2007 i San Francisco. EMC annonserte også at de har inngått en avtale om oppkjøp av det indiske IT-selskapet Valyd Software Private Ltd, et selskap innen fil- og databasekryptering. Oppkjøpet er i forbindelse med en utvidelse av RSAs Enterprise Data Protection (EDP)-strategi.

Ved å integrere RSA-sikkerhetsfunksjonene i Symmetrix DMX-3 ønsker EMC å få til økt ytelse, fleksibilitet og beskyttelse i lagringsplattformer for bedrifter. Blant funksjoner som inngår finner man en 4 Gb/s-tilkobling og støtte for RAID 6.

– Informasjonssikkerhet er en av hovedutfordringene våre kunder møter i dag. Denne RSA-integrasjonen er første innblikk i resultatene av vårt nye EMC/RSA-samarbeid. Ved å kombinere disse to teknologiene hjelper vi våre kunder til å beskytte seg mot misbruk og tap av kritisk informasjon. [...] Dette er den første av mange tilsvarende integrasjoner som vil bidra til å hjelpe kunden med å sikre informasjon gjennom hele livssyklusen, sier David Donatelli, ansvarlig for Storage Product Operations i EMC.

Sikkerhetsfunksjonene introdusert sammen med Symmetrix DMX-3-lanseringen inkluderer:

  • Symmetrix Service Credential - Secured by RSA: Skal sikre servicepersonells aktiviteter på Symmetrix DMX-3-systemer, for å beskytte den lagrede informasjonens integritet.
  • Tamper-proof Audit Log: En tjeneste som administratorer kan bruke for å registrere og spore alle service- og administrasjonsaktiviteter på et DMX-3-system. Informasjonen blir lagret i en sikret logg.
  • EMC Certified Data Erasure: Sikrer at all data er fullstendig fjernet fra ødelagte disker før de fjernes fra systemet, for å minimere faren for at sensitiv informasjon kommer på avveie. Løsningen gir også en rapport om fjerningen til brukeren.
  • EMC Certified Disk Erasure Service: Som Data Erasure, men kan brukes over hele EMCs lagringssystemportefølje for disker som fjernes fra EMC lagringssystemer.

– Implementeringen av disse sikkerhetstiltakene i Symmetrix-plattformen understreker EMCs engasjement innen informasjonssikkerhet, og demonstrer verdien av selskapets investering i sikkerhetsleverandøren RSA. EMC har planer om å bruke sin dominans innen informasjonsstyring til å bli markedsledende innen datasikkerhet, sier Scott Crawford, senioranalytiker og ansvarlig for Security and Risk Management Practice i EMC.

Alle de annonserte Symmetrix DMX-3-nyhetene vil bli gjort tilgjengelig i løpet av første kvartal 2007.

(Kilde: Pressemelding fra EMC)

Norges beste mobilabonnement

Desember 2018

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Komplett MedioFlex+ 6GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen