Røykeslutt med PDA

  

Det er en kjensgjerning at det er vanskelig å slutte å røyke. De aller fleste opplever besvær med å kvitte seg med denne uvanen, og mange sliter også med sprekker og tilbakefall.

Det er imidlertid ingen mangel på hjelpemidler. Alt fra plaster til støttetelefoner og tyggegummi skal bistå de som trenger en hjelpende hånd.

Noe som imidlertid ikke er like kjent for alle, er at det også finnes elektroniske hjelpemidler. PDA-solutions har laget GUSN, eller Give Up Smoking Now, til bruk på PDA-er.

Programmet lar deg legge inn info om hvor mye du røyker over en ukes tid. Hvis du heller vil begynne prosessen øyeblikkelig, vil programmet også hjelpe deg med det. Du vil få en oversikt over hvor mange røyk du får lov til å røyke hver dag, og hvor mange du har igjen før grensen er nådd.

  

GUSN tar også hensyn til at mange mennesker røyker forskjellige mengder på forskjellige tider av døgnet, og anpasser de nye reglene deretter.

I tillegg kan du stille inn programmet til å varsle deg når du har lov til å ta neste røyk. GUSN holder også statistikk over fremgangen din, og kan sammenlikne den oppnådde fremgangen med tallene for den dagen du begynte å bruke programmet.

Som alle andre metoder krever også denne en stor dose selvdisiplin. Hvis man er storroøyker blir det kanskje noe stressende å hele tiden taste inn forbruket. Vi kan imidlertid håpe at noen lar seg inspirere av dette, og til slutt stumper røyken for godt.

Programmet passer til en mengde forskjellige PDA-merker og modeller. Den fullstendige oversikten finner du på PalmOnes nettsider.

GUSN koster drøye 100 kroner, og kan lastes ned fra PalmOnes nettsider.

(Kilde: PalmOne)

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen