Røykeslutt med mobilen

Annonsør­innhold
Les hele saken »
Alternativ tekst mangler

Å stumpe røyken er et av de aller vanligste nyttårsforsettene her til lands. Men i imotsetning til andre forsett kan det være svært vanskelig å kvitte seg med nikotinpinnene.

Nå kan svenske brukere laste ned et eget Java-program som skal hjelpe en med å gjennomføre forsettet.

Programmet som heter "Fimpa Röken - Behåll Glöden" inneholder en rekke tips og råd som skal hjelpe deg å håndtere røykesuget. Det har også en liten test som viser hvor motivert du er og hvor stort nikotinbegjær du måtte ha.

Skulle suget bli helt akutt finner du også en rekke telefonnummer du kan ringe for å søke personlig støtte. Om du har behov for å få tankene vekk fra røyken, i kjedsomme stunder for eksempel, så har programmet et lite Sudoku-spill som du kan sysle med, istedet for å tenke på røykesuget.

Selskapet bak programmet, Nicotinell, produserer blant annet røyketyggis og holder kurs jevnlig for røykeslutt både i Norge og Sverige. Derfor er det vel heller ingen bombe at programmet er krydret med informasjon om alternive løsninger og produkter utviklet av nettopp Nicotinelle.

Dessverre har ikke Nicotinelle laget noen norsk versjon av programmet, og med mindre du har et svensk SIM-kort liggende vil det være svært vanskelig å laste ned en utgave av programmet. Dermed må norske mobilbrukere stumpe røyken - uten hjelp av mobiltelefonen.

(Kilde: Mobil, Nicotinell)

Norges beste mobilabonnement

Sommer 2018

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Komplett MedioFlex+ 6GB


Jeg bruker mye data:

Chili Fri Data


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen