Route 66 til P-serien

Bruken av GPS og andre navigasjonssystemer blir stadig mer populært blant både turister og andre på reise.

Route 66, som produserer geografiske informasjonssystemer, har tidligere utgitt navigasjonsprogrammer for både blant annet Nokia-telefoner og Lomme-PC.

Nå lanserer Route 66 også en pakke med navigasjonsprogrammer for Sony Ericssons P-serie. Er du eier av enten en Sony Ericsson P800, P900 eller P910, bør du ikke lenger ha noen problemer med å finne frem i kartjungelen.

Programmene kommer på et minnekort, som inneholder all informasjon du trenger. Et vell av forskjellige funksjoner og måter å personalisere programmet på bør gjøre det til en lek å komme seg fra Oslo til Venezia uten større problemer.

Du kan la programmet lede deg fremover steg for steg via stemmestyringen, eller selv lese anvisningene på skjermen. Programmet lar deg også velge mellom en rekke europeiske språk, blandt annet norsk, svensk, dansk, engelsk, italiensk og fransk.

Navigér til fots
Hvis du leter etter et spesielt gatenummer, er det bare å taste adressen inn i programmet. Du kan også legge til dine egne kontakter som punkter langs reiseruten. Har du bestemt deg for å feriere som fotgjenger, er heller ikke det noe problem. Du kan velge mellom forskjellige typer transportmiddel, og om du vil se avstandene i miles eller kilometer.

Hvis vi forstår Route 66 sin egen beskrivelse av programmet, så har du muligheten til å foreta direkteoppringing til steder langs ruten du finner spesielt interessante.

Europa-utgaven av programmet dekker hele Vest-Europa og har informasjon om mer enn 7 700 000 kilometer vei og 76 100 000 husnumre. Mer enn én million 'interessante plasser' skal også være markert.

Nattlys
Som om ikke det var nok, er programmene også tilpasset for å brukes om natten. Du kan velge om du vil vise vanlige farger på kartet, eller 'nattfarger'. Disse er behageligere for øynene å se på i mørket.

Programmet kommer i tre utgaver: Mobile Scandinavia-versjonen er kun kompatibel med P910. Mobile Europa kommer i to varianter, en for P910 og en for P800/900.

For å få utnyttet programmete maksimalt, bør man imidlertid også ha en GPS-mottaker som kan kobles til telefonen.

Mobile Scandinavia koster drøye 2300 kroner, mens Mobile Europe koster ca. 3150 kroner. Programmene kan kjøpes fra Route 66 sine egne nettsider.

(Kilde: Mobil, Route 66)

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen