Konkurranse

Romjulskalender 29. desember

Nikkino Bergen, som satser på produkter du trenger, eller ønsker deg, men som du ikke visste at eksisterte, har gitt gitt oss en rekke premier til julekalenderen i år. Den siste i rekken, etter videokamera og Gorillapoder i flere størrelser er en sak for å måle riktig hvitbalanse når du fotograferer.

Bedre hvitbalanse med en CBL
Bedre hvitbalanse med en CBL

Fotograferer du i vanskelig lys, vil det være umulig for den automatiske hvitbalansen i kameraet ditt å gjøre jobben. Gråkort er også ofte vanskelige å jobbe med for å få det nøyaktig. Med en CBL blir jobben raskere og mer presis.

Nedenfor finner du noen spørsmål du må finne svaret på før du kan være med i trekningen.

Du kan bare delta en gang pr. dag, men du må gjerne være med hver eneste dag resten av året. Ansatte i Hardware Online AS eller Nikkino Bergen, eller deres nærmeste familie, kan ikke delta i konkurransen.

 

I hva slags lys kan man bruke CBL
I hvilke størrelser finnes CBL?
I følge den siste informasjonen på Nikkinos hjemmesider, finner du CBL hos
Navn:
Epost:

Konkurransen kan besvares fram til midnatt 29. desember. Trekningen vil bli gjort når konkurransen er avsluttet, og vil normalt offentliggjøres neste dag. I helgene kan det bli forsinkelser, da redaksjonen også av og til ønsker å ha fri. Vinneren tilskrives på e-post, så husk å legge inn en gyldig e-post-addresse.

Hvis du lurer på hvilke andre premier som har vært, eller vil komme i julekalenderen, så finner du oversikt over premiepotten her.

Norges beste mobilabonnement

August 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Chili Medium 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen