Romjulskalender 28. desember

Dagens premie er et originalbilde fra den kjente fotografen Elliott Landy som blant annet er kjent for sine musikkfotografier fra rockens tidsalder. Han var bl.a. offisiell festivalfotograf på den originale Woodstock-festivalen og har stått for noen av de mest kjente og ikoniske fotografiene vi har fra den tiden. Bildene hans selges vanligvis for tusenvis av kroner, men Elliott har vært så grei at han har gitt Akam et eksemplar å bruke som premie i en konkurranse.

Alt du trenger å gjøre for å vinne er å svare riktig på disse spørsmålene (og ha flaks nok til å bli trukket som vinner).
Hvor ble Woodstock-festivalen holdt?
Når ble den første Woodstock-festivalen avholdt?
Navn:
Epost:

Konkurransen kan besvares fram til midnatt 28. desember. Trekningen vil bli gjort når konkurransen er avsluttet, og vil normalt offentliggjøres neste dag. I helgene kan det bli forsinkelser, da redaksjonen også av og til ønsker å ha fri. Vinneren tilskrives på e-post, så husk å legge inn en gyldig e-post-addresse.

Hver person kan bare delta èn gang per dag, og ansatte i Hardware-nettverket og deres familier kan ikke delta.

 

Akams julekalender varer nesten helt til påske - eller i hvert fall ut året, så stikk innom hver dag i romjula, og du kan vinne enda flere premier. Vi har ny konkurranse hver eneste dag resten av 2006!

Norges beste mobilabonnement

Desember 2018

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Komplett MedioFlex+ 6GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen