Konkurranse

Romjulskalender 26. desember

I dag er premien igjen en skriver. Denne gangen er det en Selphy ES2 fra Canon Norge – en liten sak for stua eller hytta. Skriveren kan drives av batteri, og du kan dermed også ta den med på tur, og gi bilder til venner du møter underveis.

Dersom behovet ditt ikke er stort for store utskrifter, men du på en enkel måte ønsker å skrive ut bilder i 10x15, visittkort eller annet småformat, er dette en svært enkel sak å forholde seg til. Du kan skrive ut uten bruk av PC, og du kan hente bilder fra kamera, mobiltelefon og mange andre kilder.

Ønsker du å vinne denne skriveren, er det bare å svare riktig på spørsmålene nedenfor, så er du med i trekningen.

Du kan bare delta en gang pr. dag, men du må gjerne være med hver eneste dag resten av året. Ansatte i Hardware Online AS eller Canon Norge, eller deres nærmeste familie, kan ikke delta i konkurransen.

Hva kjennetegner Selphy-skrivere?
Hva slags system for overføring av farge er det på sublimeringsskrivere?
Er det trådløst nett på ES2?
Navn:
Epost:

Konkurransen kan besvares fram til midnatt 26. desember. Trekningen vil bli gjort når konkurransen er avsluttet, og vil normalt offentliggjøres neste dag. I helgedagene kan det bli forsinkelser, da redaksjonen også av og til ønsker å ha fri. Vinneren tilskrives på e-post, så husk å legge inn en gyldig e-post-addresse.

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen