(Bilde: Sirui)

Rom for nytt stativmerke?

Sirui lanseres på det nordiske markedet.

Til tross for at det fins mange, gode stativer på markedet allerede er importør Focus Nordic sikre på at det nye sortimentet vil slå an på det nordiske markedet. Der de fleste stativer på markedet i dag er produsert i støpt metall, blir Siruis stativer produsert i smidd metall. Dette skal gi sterkere og mer stabile stativer som tåler høyere belastning.

Foto: Sirui

Lasse Ericsen, produktsjef i Focus Nordic, er svært entusiastisk og mener at Sirui-stativene er det beste de har sett i sitt prissegment. Alle stativene leveres med veske med avtagbar skulderreim, som også kan festes direkte på stativet hvis man ønsker det. Enkelte modeller kommer også med justerbare ispigger i stativbeina, noe som må passe ypperlig for den nordiske vinteren, eller kan enkelt gjøres om til monopod.

Stativene skal være tilgjengelige i Norden allerede nå, og vil bli vist på Fotomessen i Stockholm 23.-25. november for de som måtte føle for å ta en titt. Det vil også komme en test av et av stativene her på Akam.no i nærmeste fremtid.

Les også: Se brukernes beste septemberbilder

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen