Rollelisten til ny Darko-film tar form

Donnie selv skal ikke være med i den kommende oppfølgeren.
Donnie selv skal ikke være med i den kommende oppfølgeren.

Det er ikke så lenge siden det ble kjent at man faktisk holder på å lage en oppfølger til filmen "Donnie Darko", som tok for seg en forstyrret tenåring med samme navn. Han ble plaget av en bisarr kanin - en kanin som overtalte ham til å begå en rekke forbrytelser.

Nye fjes

Tidligere har det bare vært klart at Daveigh Chase skal gjenta sin rolle som Samantha Darko, men nå har også resten av rollelisten begynt å ta form. "Saved By The Bell"-stjernen Elizabeth Berkley sammen med Ed Westwick fra "Gossip Girl", Justin Chatwin fra den kommende "Dragonball"-filmen og Briana Evigan fra "Step Up 2: The Streets" vil bli å se i filmen, skriver Empireonline.

Berkley skal spille ei som nettopp har blitt kristen og er litt fanatisk - noe som kan henge sammen med pastoren hun er blindt forelsket i. Dessverre vet vi lite og ingenting om hvilke roller de andre skal spille i filmen.

Ikke mer Donnie

Donnie selv vil ikke bli å se i filmen, så nei, filmen skal ikke få det klingende navnet "Donnie Darko 2". I stedet skal filmen, som spådd av mange, hete "Samantha Darko".

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen