Rokker om på Ultimate-serien

I går kunne vi fortelle om at Ultimate-serien til I-mate kommer i butikkene neste måned.

Nå viser det seg imidlertid at det har skjedd endringer i Ultimate-serien. Etter å ha fått nye opplysninger i saken, tok vi nok en prat med Kjetil Simonsen i I-mate-importøren One2Com.

- Serien er endret noe. Den vil fortsatt inneholde 4-5 mobiltelefoner, men noen er fjernet og vil erstattes av andre, sier han til Amobil.

- Kommer fortløpende

Han forteller at 5150, 7150 og 9150 ser ut til å bli fjernet fra serien. ikke vil bli lansert overhodet, verken i Norge eller noe annet land.

Han forsikrer likevel at alle modellene i Ultimate-serien som slippes vil komme til Norge, om enn på forskjellig tidspunkt.

- Det er et par modeller som kommer først, disse er 6150 og 8150 og vi venter kun på at utgaver med norsk tastatur skal komme i produksjon. Det er disse som vil komme om 4-6 uker, deretter vil de nye og ukjente modellene komme fortløpende.

Han forteller videre at utsettelsen av serien skyldes at I-mate skal lansere produkter som overgår konkurrentene. De har derfor benyttet ekstra god tid på å kvalitetssikre de kommende produktene, og sier selv at de skal vise solid styrke med Ultimate-serien.

Vi vet ennå lite om de nye Ultimate-modellene, men det er klart at de vil dele mange av spesifikasjonene til resten av serien. Blant annet vil de støtte HSDPA og Wi-Fi, ha den samme prosessorkraften og like mye minne.

Vil du lese mer om I-mates Ultimate-serie, kan du lese saken "Femlinger fra I-mate i april".

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen