Valget 2013 Rødt, Piratpartiet og MDG

(Bilde: Shutterstock/Jørgen Nordby/Piratpartiet (CC BY-SA 3.0 NO)/Andrea Miranda Sand Bruer)

Småpartiene er samstemte: DLD skal fjernes i Norge

Dette er de friske lovnadene fra Rødt, MDG og Piratpartiet.

Valgdagen rykker stadig nærmere, og det er fremdeles mange som ikke har bestemt seg for hvem som skal få deres stemme – eller om de skal avgi stemme i det hele tatt.

Selv om de fleste heller mot de store, gamle og etablerte partiene, er det viktig å huske på at Norge også har mange mindre og nyere partier å velge blant. Derfor har vi også spurt både Rødt, Piratpartiet og Miljøpartiet De Grønne (MDG) hvordan de vil forholde seg til teknologi hvis de kommer inn på Stortinget.

Siden disse tre partiene for tiden ikke har noen stortingsrepresentanter har vi valgt å lage en samlesak hvor vi forteller om deres synspunkter. Helt sist i saken finner du også en samlet oversikt over spørsmål og svar, akkurat slik de ble mottatt.

Samlet mot overvåkning

Valget 2013

I denne artikkelserien stiller vi norske politiske partier tolv identiske spørsmål om teknologi, og forteller deg hva de svarte – og alltid slik at du selv kan se hva partiet mener om hvert punkt.

Vi legger oss ikke borti hvilke svar som gir pluss eller minus, og vurderer ikke om et parti står for «bedre» eller «dårligere» politikk enn noen andre. Det er det du som bestemmer.

Les hele artikkelen og få tilgang til mer eksklusivt innhold

månedlig

Kr 49
Kr 12 per uke
Prøv gratis
Én måned gratis
 

Betal med Visa, MasterCard eller PayPal.

Vilkår og bruksbetingelser

Allerede medlem?

Les kommentarene (15)

Her er noen av sakene du kan lese på Ekstra i dag:

Til toppen