Rød Nano slippes i dag

Alternativ tekst mangler
Bono og Oprah tester den røde Nano-en.

Ingenting slår så bra an som spesialutgaver av populære produkter. Spesielt når kjente fjes står bak. I denne sammenhengen er iPod intet unntak. Nå kommer det nemlig en rød iPod Nano, og det er U2-vokalist Bono og Oprah Winfrey som står bak.

Den røde Nano-en er fortsatt ikke bekreftet av Apple, men vil presenteres i neste utgave av Opera Winfrey Show, som ble spilt inn i Chicago i går. Programmet vil sendes i USA i dag.

Det er 4 GB-utgaven av Nano som vil komme i rødt. Poenget med fargeleggingen er å samle penger til inntekt for arbeidet for å hjelpe kvinner og barn rammet av hiv og aids i Afrika. 10 dollar av inntekten fra salget av hver røde Nano vil gå direkte til The Global Fund to Fight Aids.

Det har gått rykter om en Nano i rødt helt siden januar i år, da noen skal ha overhørt Bono snakket om en rød iPod. Andre selskaper som har sluppet røde produkter til inntekt for aids-saken er blant andre American Express og Motorola.

Apple og U2 har tidligere lansert en"vanlig" iPod med rødt styrehjul. Inntektene fra dette salget går til blant annet aids-saken.

(Kilde: Appleinsider.com, Macrumors.com, Engadget.com)

Norges beste mobilabonnement

Desember 2018

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Komplett MedioFlex+ 6GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen